MY KTEO

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Εκλογές στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Υποστήριξης ατόμων με Νεύρο αναπτυξιακές διαταραχές Ηλιαχτίδα


Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Υποστήριξης ατόμων με Νεύρο αναπτυξιακές διαταραχές Ηλιαχτίδα  σύμφωνα με το καταστατικό, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη του πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, της Τριμελής εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και του  εκπροσώπου του Σωματείου στις ομοσπονδίες των ΠΟΣΓΚΑμεΑ και ΕΣΑμεΑ.

Παρακαλούνται όσα από τα ιδρυτικά μέλη  επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους με σχετική αίτηση(Αναφέροντας ότι θέτουν υποψηφιότητα για μέλος του Δ. Σ ή για μέλος εξελεκτικής Επιτροπής ή για εκπρόσωπος στις ομοσπονδίες) έως και την Δευτέρα 27η του Ιουνίου 2022 στο mail του Συλλόγου hliaxtida.chalkidas@gmail.com.

Επίσης μπορούν να εγγράφονται μέλη  Γονείς με Παιδιά ΑΜΕΑ ή Κηδεμόνες που έχουν την επιμέλεια ως ακολούθως:

1) Στέλνοντας στο mail του Συλλόγου hliaxtida.chalkidas@gmail.com την αίτηση εγγραφής τους ως μέλη επισυνάπτοντας την γνωμάτευση του ΚΕΠΑ που πιστοποιεί την Αναπηρία και το έγγραφο της επιμέλεια αν πρόκειται για κηδεμόνες και αν επιθυμούν να θέτουν υποψηφιότητα και για τα ανωτέρω όργανα του Συλλόγου.

2) Προσερχόμενοι στον χώρο την ημέρα και ώρα που θα διεξαχθούν οι εκλογές έχοντας μαζί τους την γνωμάτευση του ΚΕΠΑ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι θα καταβάλουν μέχρι και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας το ποσό των 15 ευρώ ως συνδρομή που είναι για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους 2022(Η Ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 30 ευρώ ή δε εγγραφή είναι δωρεάν).

Τα μέλη που αδυνατούν να καταβάλλουν το ανωτέρω πόσο της συνδρομής θα πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα  στο mail του Συλλόγου hliaxtida.chalkidas@gmail.com. Τα εν λογω αιτήματα είναι μόνο για το αρχείο του Συλλόγου μας και δεν δημοσιοποιούνται γιατί αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 29  Ιουνίου  2022 και ώρα 18:00 μ. μ σε αίθουσα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας στην συμβολή των οδών Μπαλαλαιων και Ψαρών.

Η Προσωρινή διοικούσα επιτροπή

               του Συλλόγου