MY KTEO

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να απολαύσεις τις στιγμές και να προγραμματίσεις και τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για τη χαρτογράφηση των πραγμάτων, τη δημιουργία γόνιμων συνδέσεων και επίτευξη συμφωνιών σήμερα και αύριο. Μπορεί να συνδεθείς με μοναδικά και ενδιαφέροντα άτομα, ομάδες ή ιδέες. Είσαι ενθουσιασμένη με τα σχέδια και η επίλυση των πιο δύσκολων ζητημάτων είναι ευκολότερη από ότι συνήθως.

Ταύρος
Είναι μια καλή στιγμή για προγραμματισμό και σχεδιασμό και οι ιδέες σου γίνονται ιδιαίτερα αποδεκτές. Οι επαφές που κάνεις είναι καρποφόρες καθώς διευρύνουν την οπτική σου για ένα θέμα με ευχάριστο τρόπο. Υπάρχει δημιουργική έμπνευση και καλή ανατροφοδότηση για τα έργα και τις ιδέες σου. Μπορείς να καταλήξεις σε συμφωνία ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα. Μοιράσου τον ενθουσιασμό και τις ιδέες σου με τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη, φλέρταρε.

Δίδυμοι
Θα μπορούσες να βρεις ανθρώπους πιο λογικούς και έτοιμους να μιλήσουν για προβλήματα σήμερα και το εκτιμάς. Είναι μια εποικοδομητική στιγμή για την εύρεση των κατάλληλων πόρων για την επίλυση μιας σύγκρουσης ή μιας προσωπικής πρόκλησης. Η προσοχή στην ψυχική ή συναισθηματική πλευρά της υγείας σου είναι χρήσιμη και σε οδηγεί σε νέες σημαντικές ανακαλύψεις. Η διάθεσή σου είναι έντονα ερωτική και παρασύρει τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, η ενισχυμένη γοητεία σου κάνει θαύματα.

Καρκίνος
Οι διελεύσεις ευνοούν την επίλυση προβλημάτων σε επαγγελματικές, οικονομικές και πρακτικές υποθέσεις και μπορεί να έχεις συναρπαστικές αναλαμπές κατανόησης ή καλές ιδέες. Η επίλυση προβλημάτων είναι ιδιαίτερα έξυπνη αυτήν τη στιγμή καθώς απολαμβάνεις την πλευρά της στρατηγικής ή του σχεδιασμού των πραγμάτων. Επίσης οι πιθανότητες είναι πολλές οι άλλοι να συνεργαστούν και να έρθουν σε δίκαιες συμφωνίες μαζί σου. Ο έρωτας κρύβει προκλήσεις.

Λέων
Σήμερα είσαι εξαιρετικά δημιουργική και οι ιδέες σου μπορούν να σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, αρκεί να τις εμπιστευτείς. Επιδιώκεις να εξερευνήσεις βαθύτερες αλήθειες και κίνητρα. Δείχνεις κατανόηση στα προβλήματα των άλλων και έτσι έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν κλονιστεί το προηγούμενο διάστημα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά και η συμπεριφορά του διώχνει μακριά κάθε σου ανασφάλεια. Εάν είσαι μόνη κάποιες εξελίξεις σε κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενη.

Παρθένος
Ο καλύτερος τρόπος σήμερα να κατευνάσεις τα συναισθήματά σου που εμπεριέχουν αναπόληση, θυμό, κούραση, αναζήτηση και αγάπη είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Απόφυγε να μείνεις μόνη και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους που μπορούν να σου δώσουν λύσεις στα όσα σε απασχολούν και να σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο στον σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα περιορίσουν καλού κακού τις συζητήσεις.

Ζυγός
Η ανεξαρτησία και οι προσωπικές σου ανάγκες είναι στο επίκεντρο. Μπορείς να επικοινωνήσεις βαθιά και ουσιαστικά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να λύσετε οποιαδήποτε διαφορά σας και κάθε είδους παρεξήγηση που  συνέβη το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι μόνη, φαίνεται ότι σε απασχολούν περισσότερο θέματα καθημερινότητας παρά η αναζήτηση του άλλου σου μισού. Τελικά φαίνεται πως έχεις συνηθίσει κι αγαπήσει την ανεξαρτησία σου.

Σκορπιός
Κάποιες προθεσμίες φαίνεται να σε απασχολούν έντονα σήμερα και το άγχος τους δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τη μέρα σου όπως και όσο θα ήθελες. Ακόμη κι αν δεν μπορείς να συμβουλέψεις τον εαυτό σου καλά, το κάνεις ιδανικά για φίλους σου, οι οποίοι απευθύνονται σε σένα για να τους ανεβάσεις τη διάθεση. Ακολούθησε το πρόγραμμα του ερωτικού σου συντρόφου και τουλάχιστον για σήμερα, κάνε του τα χατίρια.

Τοξότης
Η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα και κυρίαρχα, αλλά ίσως και λίγο περίπλοκα. Η επαφή με θετικούς ανθρώπους ίσως σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά να βρεις και έξυπνες λύσεις στα όσα σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν πολλά θετικά στη ζωή σου παρά τις συνθήκες καθημερινότητας που επικρατούν, για αυτό προτίμησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά.

Αιγόκερος
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι και τον εαυτό σου. Όσα κουκούλωνες το τελευταίο διάστημα μπορούν να αντιμετωπιστούν αρκεί να είσαι ειλικρινής και δίκαιη με τον εαυτό σου. Η αδικαιολόγητη καχυποψία σου ταλαιπωρεί τον ερωτικό σύντροφό σου και η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές τον φτάνεις στα όριά του. Το γεμάτο καθαρότητα βλέμμα σου και η ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου δεν κρύβονται ό,τι και να κάνεις. Αυτό βέβαια είναι το δυνατό σου σημείο για να κατακτήσεις τους πάντες.

Υδροχόος
Προσπάθησε σήμερα να μην είσαι τόσο βιαστική με την επικοινωνία και τις κινήσεις σου. Η τακτοποίηση των πτυχών της ζωής σου που χρειάζονται μια βελτίωση ίσως να σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα φόβου και ενοχών. Παρόλα αυτά μπορείς να βρεις λύσεις έτσι ώστε να σταματήσεις να νιώθεις άβολα. Ανάλαβε δράση και φρόντισε να δώσεις στη μέρα τη διάθεση και το χρώμα που επιβάλλεται με τη συντροφιά βέβαια του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου και τις προτεραιότητές σου και μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι σημαντικές για συνειδητοποιήσεις σχετικά με την οικογένεια, τις αξίες, τα ταλέντα, την κατανομή των ευθυνών και τη δυναμική εξουσίας. Μην αφήνεις τα συναισθηματικά και τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου σε δεύτερη μοίρα. Μετάτρεψε σε ενδιαφέρουσα τη μέρα και πρόσθεσε το πάθος και τον ρομαντισμό που χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα, να μοιραστείς συναισθήματα, φροντίδα και αγάπη με τους κοντινούς σου ανθρώπους.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη