MY KTEO

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Μαρία Πρωτόπαππα: Αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον στον «Σασμό»


Η Μαρία Πρωτόπαππα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το reboot της σειράς "Νησί", αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον στον "Σασμό".

Κατέχει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους στον "Σασμό", όπου το κοινό την αποθεώνει κάθε φορά και την καταχειροκροτεί για την ερμηνεία της.

Η Μαρία Πρωτόπαππα παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Breakfast @Star" και μίλησε σχετικά με την σειρά "Το Νησί" όπου θα επιστρέψει με μια μικρή σειρά επεισοδίων. Η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει για τεχνικούς λόγους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το τηλεοπτικό της μέλλον, μιας και θα συνεχίσει στον Σασμό για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η Μαρία Πρωτόπαππα είπε χαρακτηριστικά: «Το Νησί επανέρχεται τηλεοπτικά αλλά εγώ δυστυχώς, για λόγους τεχνικούς, δεν θα συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Συνεχίζω κανονικά στον Σασμό γιατί δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη ροή που έχει η σειρά. Θα ήταν σαν να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής... Με τον Τάσο Νούσια είναι δεδομένο ότι ταιριάζουμε γιατί είναι πολύ ζεστός συνάδελφος και δουλεύει πρωτίστως για τον άλλον» συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, για την επερχόμενη παράσταση «Φιλοκτήτης» με την οποία και θα περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι. «Έχουμε συνεργαστεί και πάλι στο Νησί όπου και εκεί γνωριστήκαμε».



Gossip-tv.gr