MY KTEO

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο περιμένουμε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά:
Για την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κεντρικής και Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 29 βαθμούς), 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 35 βαθμούς), 18 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στο Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και στη Δυτική Στερεά έως τους 34 βαθμούς), 19 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 30 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι 4-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως 4 μποφόρ.


meteo.gr