MY KTEO

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Κουλιάκης: «Κατά τα άλλα συνεχίζουν για όλους τους συναδέλφους»


Πρόταση προς την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Εύβοιας είχε καταθέσει ο Γενικός Γραμματέας να αναλάβει η Ένωση την κάλυψη του κόστους επισκευής των οχημάτων του αστυνομικού ο οποίος προ καιρού είχε δεχθεί επίθεση. Τα αυτοκίνητα του αστυνομικού ήταν σταθμευμένα και άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές με πυροβόλο όπλο. Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Ματσούκας με έγγραφό του ζητούσε να τεθεί σε ψηφοφορία σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η πρότασή του να καλυφθούν τα έξοδα επισκευής των αυτοκινήτων του αστυνομικού.

Το αίτημα του Γ.Γ. συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ και σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο πρώην Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Κουλιάκης, το αίτημα με συνοπτικές διαδικασίες καταψηφίσθηκε από την πλειοψηφία, ενώ οι κ.κ. Κουλιάκης, Τριανταφύλλου, Πηττός και Ματσούκας ψήφισαν υπέρ. «Κατά τα άλλα συνεχίζουν για όλους τους συναδέλφους», σχολίασε στα social media ο κ. Κουλιάκης.

Σύμφωνα με  μέλη της πλειοψηφίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, το θέμα δεν τέθηκε προς ψηφοφορία και ελήφθησαν αποφάσεις προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις σε επόμενη συνεδρίαση.