MY KTEO

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός
Ο Ήλιος αυτήν τη βδομάδα περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές, όπως μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ξεκινά μια καλή περίοδος που μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να διευθετήσεις εργασιακά θέματα και εκκρεμότητες και να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις που αφορούν στην εξέλιξη σου. Η Αφροδίτη στις 23/6 περνά στο ζώδιο των Διδύμων και επαναφέρει τις ισορροπίες αλλά και το κέφι στη συναισθηματική σου ζωή. Μπορείς να κάνεις σχέδια με τον ερωτικό σύντροφο σου, να οργανώσετε τις διακοπές σας και να διασκεδάσετε. Εάν είσαι μόνη, ξεκινά μια περίοδος που το φλερτ δίνει και παίρνει στην καθημερινότητα σου.

Ταύρος
Η μέρα του θερινού Ηλιοστασίου. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και φέρνει στην προτεραιότητα σου τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επικοινωνία σου με τους άλλους βελτιώνεται σημαντικά και μπορείς να λύσεις τυχών παρεξηγήσεις ή να κατανοήσεις τις ανάγκες τους καλύτερα. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου στα εργασιακά για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις μικρά, παροδικά προβλήματα ευκολότερα. Η Αφροδίτη αφήνει το δικό σου ζώδιο στις 23/6 και οι ανάγκες σου για σταθερότητα και ασφάλεια αυξάνονται. Έτσι έχεις τη διάθεση να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφο σου και να συζητήσεις μαζί του τις ανάγκες σου αλλά και το τι χρειάζεται να ενισχυθεί στη σχέση σας έτσι ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Εάν είσαι μόνη, τα επιπόλαια φλερτ και οι εφήμερες γνωριμίες παύουν να σε ενδιαφέρουν καθώς πλέον ξέρεις τι ψάχνεις και τι ζητάς.

Δίδυμοι
Ξεκινά μια πολύ καλή περίοδος για σένα που σε βοηθά να επικεντρωθείς στους στόχους σου. Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο, καθώς θέλεις είτε να αυξήσεις τα έσοδα σου ή να επανεξετάσεις τον τρόπο διαχείρισης τους, έτσι ώστε να καταφέρεις να νιώσεις πιο ασφαλής. Οι συζητήσεις στα εργασιακά που αφορούν στα οικονομικά έχουν πολλές πιθανότητες να καταλήξουν υπέρ σου. Όσο για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ίσως χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια προκειμένου να ανταπεξέλθεις, καθώς μια δυσκολία συγκέντρωσης σε κάνει να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 23/6 ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παίρνει τα πάνω της κι αν είσαι μόνη, το φλερτ και η κοινωνικότητα σου φέρνουν ευκαιρίες ίσως και μοναδικές.

Καρκίνος
Τη μέρα του θερινού Ηλιοστασίου ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για σένα. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται στον δρόμο σου που σου δίνουν τη δυνατότητα, αν τις αξιοποιήσεις σωστά να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Η διάθεση και η όρεξη σου για δουλειά ανεβαίνουν καθώς οι εξελίξεις σε συζητήσεις ή εκκρεμότητες σε δικαιώνουν. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να καλύψεις τυχόν κενά στη σχέση σας που το προηγούμενο διάστημα δημιουργούσαν προβλήματα. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και κάντε πράγματα που θα επαναφέρουν το γέλιο στη καθημερινότητας σας. Εάν είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων βοηθά στο να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έστω κι αν κινηθείς λίγο παρασκηνιακά.

Λέων
Ο Ήλιος στις 21/6 περνά στο ζώδιο του Καρκίνου υπενθυμίζοντας σου πως χρειάζεσαι προσωπικό χρόνο για ξεκούραση, για αυτό και επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου. Τα επαγγελματικά ωστόσο θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς ένα θέμα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Οι σχέσεις με συναδέλφους είναι σημαντικό να διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείς τη βοήθεια τους. Τάσεις εσωστρέφειας μπορεί να σε κρατήσουν αποστασιοποιημένη από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προτίμησε ωστόσο να του μιλήσεις για τις ανησυχίες σου προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Εάν είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με φίλους και μέσα από αυτούς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που ίσως ανάμεσά τους να είναι ο μεγάλος έρωτας. 

Παρθένος
Η διάθεση σου ανεβαίνει και έχεις την ανάγκη να επιβραδύνεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας ή των υποχρεώσεων σου. Οι προτεραιότητες σου αλλάζουν και θέλεις να βρεθείς με φίλους και θετικούς, αισιόδοξους ανθρώπους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει ευκαιρίες στα εργασιακά οι οποίες πιθανά να σχετίζονται και τις αμοιβές σου. Οι συνθήκες βελτιώνονται καθώς και οι σχέσεις με συναδέλφους. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα ή το πως κρίνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου να σε επηρεάσουν. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και μην υπεραναλύεις τις συζητήσεις, κυρίως αυτές που αφορούν στο παρελθόν. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια νέα γνωριμία να σε συναρπάσει.  

Ζυγός
Η βδομάδα ξεκινά με το θερινό Ηλιοστάσιο, την μεγαλύτερη μέρα του καλοκαιριού και τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στα εργασιακά και την καριέρα σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου αυξάνονται και δεν αποκλείεται να σου προταθεί μια αύξηση καθηκόντων. Ωστόσο φρόντισε να εξοικονομείς χρόνο για τον εαυτό σου, είτε αυτό περιλαμβάνει ξεκούραση, είτε διασκέδαση. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 23/6 στο ζώδιο των Διδύμων σε προδιαθέτει να εμπλουτίσεις με εμπειρίες και δραστηριότητες τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου και αυξάνουν τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Σκορπιός
Η νέα θέση του Ήλιου στο ξεκίνημα της βδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου σε κάνει πιο κοινωνική και πιο φιλόδοξη. Ενδιαφέρουσες είναι οι μέρες σου στα εργασιακά καθώς νέες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνιση τους ίσως και αιφνίδια. Ένα ταξίδι ή κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό αυξάνει τη δίψα σου για αλλαγή και διάκριση. Κάποια διλήμματα που αφορούν στη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου μην τα αφήσεις να κλονίσουν τις ισορροπίες της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Ό,τι σε απασχολεί μοιράσου το μαζί του και μην καταλήγεις σε συμπεράσματα που κατά πάσα πιθανότητα είναι λανθασμένα ή υπερβολικά. Εάν είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή σου που σε κάνει να αναθεωρείς τις μέχρι εχθές απόψεις σου.

Τοξότης
Βοηθητικά λειτουργεί για τον οικονομικό σου τομέα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου που η αλήθεια είναι ότι σε απασχολούν αρκετά. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου σε θέματα που αφορούν στα εργασιακά και τις αποφάσεις σου γύρω από αυτά. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται και η καθημερινότητα σου στο χώρο εργασίας γίνεται πιο ευχάριστη και δημιουργική. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων ενισχύει τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή. Μοιράζεσαι αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου, κάνετε σχέδια για τις διακοπές σας και προσθέτετε νέες δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια σταθερή και μόνιμη σχέση.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος στο ξεκίνημα της βδομάδας περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και το ενδιαφέρον σου για το επόμενο διάστημα στρέφεται στις σχέσεις σου με τους άλλους και κυρίως τους αγαπημένους σου. Η καθημερινότητα σου στα εργασιακά είναι αρκετά έντονη και γεμάτη υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά η δημιουργικότητα σου βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να βρεις λύσεις σε δύσκολα θέματα που σε απασχολούν. Μην υποτιμάς τη βοήθεια συνεργατών που φαίνεται να σε βοηθούν στη διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων. Μην απομακρύνεσαι από τον αγαπημένο σου και δημιουργείς προβλήματα από το τίποτα. Μπορείς να του μιλήσεις για τα όσα σε απασχολούν και να μην τον αφήσεις να αμφισβητεί τα συναισθήματα σου για κείνον. Εάν είσαι μόνη, με την  είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων η διάθεση σου γίνεται πιο ανάλαφρη κι αυτό σε κάνει πιο ελκυστική.

Υδροχόος
Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται αυτήν τη βδομάδα με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Βάλε τις σωστές προτεραιότητες έτσι ώστε να καταφέρεις να διατηρήσεις τις αντοχές και το κέφι σου.  Απόφυγε αρνητικές σκέψεις στα εργασιακά και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται κι έτσι το κλίμα δουλειάς σου γίνεται πιο ευχάριστο. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 και ενισχύει τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή. Ακολούθησε το κέφι και την αισιόδοξη διάθεση του αγαπημένου σου και να είσαι σίγουρη ότι θα έρθετε πιο κοντά ίσως και από ποτέ. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να φέρουν στον δρόμο σου και το μεγάλο έρωτα που ονειρεύεσαι.

Ιχθείς
Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου ανεβάζει τη διάθεση σου και σε παροτρύνει να αναζητήσεις νέες εμπειρίες και δραστηριότητες.  Τα εργασιακά δεν βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα, ωστόσο κάποιες υποθέσεις σου χρειάζονται το ενδιαφέρον και την απόλυτη συγκέντρωση σου. Μην ξεχνάς όμως τον εαυτό σου για αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά καθώς νιώθεις την ανάγκη να περάσετε αρκετό και ουσιαστικό χρόνο μαζί, οι δυο σας. Εάν είσαι μόνη, ένα νέο ειδύλλιο δεν αποκλείεται να σου ταράξει τα ύδατα για τα καλά.  Μπορείς να βρεις λύσεις ικανοποιητικές για όλους  σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. 



tlife.gr της αστρολόγος Λίτσας Πετρίδη