MY KTEO

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Η Άννα Βίσση με τον Νίκο και τον Νέστορα στο σινεμά είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα


Η Άννα Βίσση βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αμερική όπου και πραγματοποιεί συναυλίες της για όλους τους πιστούς της φανς στο εξωτερικό που δεν μπορούν να την απολαύσουν στη χώρα μας. Ωστόσο, η 64χρονη τραγουδίστρια είναι περήφανη μαμά αλλά και γιαγιά και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να το δείχνει και δημόσια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Άννα Βίσση περνάει υπέροχα με την κόρη και τα εγγόνια της
Η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, οπότε οι συναντήσεις μεταξύ τους δεν είναι τόσο συχνές. Αυτό που είθισται είναι το καλοκαίρι η Καρβέλα να παίρνει τα παιδιά και να έρχονται διακοπές στην Ελλάδα, οπότε και βλέπουν τη μαμά/γιαγιά Βίσση.

Μιας και η Ελληνίδα σταρ είναι στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο, ήταν ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί. Και αυτό ακριβώς έκαναν.

Η Βίσση πήγε σινεμά με τον Νίκο και τον Νέστορα, απόλαυσαν τις βόλτες τους στην πόλη, ενώ περιποιήθηκε στο σπίτι τα εγγόνια της φτιάχνοντας τα μαλλιά τους μετά το μπάνιο. Το φωτογραφικό υλικό που μοιράστηκε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram «χειροκροτήθηκε» από το κοινό και γέμισε με χιλιάδες likes μέσα στις πρώτες ώρες που δημοσιεύτηκε.


queen.gr