MY KTEO

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Στο ΟΑΚΑ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός


Το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας η εκδήλωση παρουσίασης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στις 8-11 Σεπτεμβρίου. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ήταν εκεί, αφού επίκεντρο του EKO Acropolis Rally είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος της παρουσίασης:

« «Όλα είναι δρόμος» είχε τίτλο μια παλιά ταινία και η φράση ταιριάζει απόλυτα στη Στερεά Ελλάδα, όπου μαζί με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τους Δήμους της Περιφέρειάς μας, οικοδομούμε μια μεγάλη αθλητική παράδοση!

Δρόμοι για να τρέχουμε με το Sterea Run και τον Ευχίδειο άθλο, μονοπάτια για να περπατάμε όπως η προσκυνηματική μας διαδρομή, δρόμοι για να ποδηλατούμε με τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο, κολυμβητικοί δρόμοι ανοιχτής θάλασσας στη βόρεια Εύβοια, δρόμοι του χιονιού στον Παρνασσό και το Βελούχι!

Κορωνίδα των δρόμων μας, φυσικά, το EKO Acropolis Rally που για 2η χρονιά λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Περιφέρειά μας και έδρα την έδρα μας, τη Λαμία!

Μια διοργάνωση με τεράστια οφέλη για τον τόπο μας, που διεκδικήσαμε, δουλέψαμε, αγκαλιάσαμε - και μας δικαίωσε - είναι ξανά κοντά μας, ακόμη πιο δυνατή, ακόμη πιο συναρπαστική!»