MY KTEO

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Η Γη της ελιάς: Μία συμφιλίωση και δύο τραγικοί θάνατοι στο φινάλε της σειράς


Κάποιοι θα πληρώσουν για τις ανομίες τους και κάποιοι στην Μάνη και στην Γη της ελιάς θα μετανιώσουν για όσα έχουν κάνει. Δημήτρης, Ανέστης, Στέφανος και Βασιλική είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. 

Και λίγο πριν πέσει αυλαία σε ένα μήνα ακριβώς στην σειρά Η Γη της ελιάς, θα έχουμε μίας μορφής δικαίωση. Πριν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν η οποία θα έχει νέες ανατροπές και νέες περιπέτειες για τους ήρωες μας. Δύο φόνοι, φέρνουν ανακούφιση στην Μάνη όσο και αν αυτό ακουστεί οξύμωρο. Η ζωή της Αθηνάς, της Βασιλικής και του Στέφανου αλλάζει.

Η σκληρή τιμωρία και η τύχη του Κωνσταντίνου
Οι παρανομίες του Κωνσταντίνου, του Δημήτρη και του Ανέστη μπαίνουν ξανά στο στόχαστρο. Αλλά αντί η αστυνομία να βρεθεί στα ίχνη τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα άλλο παρόνομο κύκλωμα. Η απληστία του Δημήτρη και του Ανέστη τους οδηγεί στην καταστροφή. Θα δολοφονηθούν εν ψυχρώ από κύκλωμα ναρκωτικών, όταν δουν ότι έχουν μπει στις δικές τους δουλειές. Ο Κωνσταντίνος ανακουφίζεται. Ο Δημήτρης ήταν ο μοναδικός συνεργάτης του, άρα και μάρτυρα των δικών του παρανομιών. Τώρα ξέρει πως είναι δύσκολο η Ισμήνη να μάθει την αλήθεια.

Ανακούφιση αισθάνεται και η Αθηνά. Και το δικό της μυστικό για την σχέση τους, το οποίο γνώριζε μόνο ο Ιάκωβος, θα παρεμείνει κρυφό. Γλιτώνει όμως και από τις μόνιμες απειλές του. Ο μόνος που θα δεχτεί μετά θάνατον μία μορφής συμπόνοια, θα είναι ο Ανέστης, από την πάντα συμπονετική Αναστασία.

Η συμφιλίωση Στέφανου και Φίλιππου
Και από τα θλιβερά της Μάνης, στα ευχάριστα. Ο Στέφανος για πρώτη φορά από τότε που τον γνωρίσαμε ως ρόλο τηλεοπτικά, θα μας δείξει μία πιο καλή πλευρά του. Με την προοπτική ότι θα φύγει στην Ισπανία για να ζήσει μόνιμα -η Αρετή έχει ξεκινήσει να αντιδρά με αυτό - θέλει να φύγει χωρίς κανένα ψυχολογικό βάρος. Με την προτροπή του πατέρα του Στέφανου, αποφασίζει να τα βρει με την αδελφή του. Η Βασιλική θέτει τους όρους της και ζητά να συμφιλιωθεί με τον Φίλιππο, αλλιώς δεν θα ησυχάσει.

Η σεζόν κλείνει με τους δυο τους να δίνουν τα χέρια. Επιτέλους και μία καλή είδηση στην Μάνη. Ωστόσο όπως θα δούμε από την επόμενη σεζόν, αυτό το ταξίδι προς την Ισπανία του Στέφανου, μάλλον θα αναβληθεί.


Queen.gr