MY KTEO

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Τον Δήμαρχο Καρύστου επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής της "Evia Island Regatta 2022"


Τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Ελευθέριο Ραβιόλο επισκέφτηκε εχθές 23 Ιουνίου 2022 αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής της "Evia Island Regatta 2022" για την πραγματοποίηση συνάντησης αναφορικά με την διαδικασία υλοποίησης του ιστιοπλοϊκού αγώνα.

Στην συνάντηση την Οργανωτική Επιτροπή εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και μέλος της Ο.Ε. κ. Ιωάννης Σταθόπουλος και η Υπεύθυνη Τουρισμού του Επιμελητηρίου Εύβοιας και μέλος της Ο.Ε. κα Παρασκευή Μπουραντά.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, η Προϊσταμένη Τμήματος Παραχωρήσεων του ΟΛΝΕ κα Αρετή Γεωργιοπούλου, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας και Παιδείας κα Μαρία Κανέλλου, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κοινωνικών Θεμάτων Μαρία Βερούχη, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Ευάγγελος Αλεξανδρής και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΝΕ κ. Ευάγγελος Σπύρου, οι εκπρόσωποι της Ο.Ε. ανέλυσαν τον Διοικητικό - Οικονομικό Απολογισμό της Evia Island Regatta 2021 και παρουσίασαν τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης “Evia Island Regatta 2022” ο οποίος θα υλοποιηθεί στις 23 έως και 30 Ιουλίου 2022 και θα επισκεφθεί λιμάνια της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας, με στόχο την ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικό τουριστικό ιστιοπλοϊκό προορισμό για όλο το χρόνο.

Ο κ. Ραβιόλος διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά για την στήριξή του στην υλοποίηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα "Evia Island Regatta 2022" και για την έμπρακτη συμμετοχή του Δήμου Καρύστου με σκοπό την προβολή και ανάδειξη του ιστιοπλοϊκού αγώνα και την ενίσχυση της τουριστικής και πολιτιστικής ταυτότητας του Νομού Ευβοίας.