MY KTEO

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος Μάνος στο eviatop για τις καταγγελίες εις βάρος του: «Είναι αποκυήματα φαντασίας» (βίντεο)


Για αποκυήματα φαντασίας κάνει λόγο ο φυσιοθεραπευτής Αλέξανδρος  Μάνος, αναφερόμενος στις καταγγελίες εις βάρος του από μητέρα για βασανισμό και κακοποίηση παιδιού ΑΜεΑ. Μετά τα όσα ακούστηκαν εναντίον του ίδιου και της βοηθού του στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «TLIVE» με παρουσιάστρια την Τατιάνα Στεφανίδου, ο κ. Μάνος επικοινώνησε με το eviatop και ξεκαθάρισε ότι «καμία κακοποίηση και κανένας  βασανισμός δεν έλαβε χώρα στο ιατρείο μου, ούτε τώρα, ούτε πριν, ούτε ποτέ. Αντίθετα η κυρία αυτή βιαιοπράγησε εναντίον της βοηθού, προκαλώντας της σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ προκάλεσε και φθορές το ιατρείο». Ο κ. Μάνος τόνισε ότι η καταγγέλλουσα «εντελώς αυθαίρετα και αδικαιολόγητα» θεώρησε ότι η βοηθός του βιαιοπράγησε εναντίον του παιδιού της και επεσήμανε ότι παρανόμως τραβούσε βίντεο. Συνέχισε εξηγώντας: «Όσα αναφέρει η κυρία είναι αποκυήματα της φαντασίας της. Ακόμα και οι ισχυρισμοί της ότι το παιδί έπαθε κρίση πανικού. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει» και συμπλήρωσε: «Είναι αλήθεια ότι κατά τις επισκέψεις έκλεινα την πόρτα, γιατί η κυρία αρνιόταν να τηρήσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν φόραγε μάσκα»

Σε αυτό το σημείο ο κ. Μάνος θέλησε να διορθώσει μια λάθος διατύπωση, αφού σε προηγούμενες δηλώσεις του χρησιμοποίησε τον ορισμό «παλαμισμό» αντί του ορθού «πλήξη».

Μάλιστα ο κ. Μάνος εξέφρασε την αρχική του έκπληξη για τα όσα κατήγγελλε η μητέρα του παιδιού, αφού μέχρι τώρα δεν είχε υπάρξει κανένα πρόβλημα. «Για δυο χρόνια με ευχαριστούσε. Μου έπιανε τα χέρια και τα φιλούσε που ανέλαβα το παιδί της» σημείωσε ο φυσιοθεραπευτής και υπογράμμισε ότι μετά από όλα αυτά θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. «Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος ύστερα από την αρνητική τροπή των γεγονότων να προσφύγω στη δικαιοσύνη για να προστατέψω την προσωπικότητά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν τα όσα δήλωσε στο eviatop και ο δικηγόρος του κ. Μάνου Κώστας Χάνος: «Ο πελάτης μου έχει δυσφημιστεί βάναυσα. Στο ιατρείο του δεν έχει λάβει χώρα καμία κακοποίηση και κανένας βασανισμός. Για αυτό και προτιθέμεθα να προσφύγουμε άμεσα στη δικαιοσύνη προς αποκατάσταση της αλήθειας».