MY KTEO

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το Survivor


Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Η παίκτρια του «Survivor» επέστρεψε στη χώρα μας και στα αγαπημένα της πρόσωπα και πριν από  λίγες ώρες έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η ίδια ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες της από το ριάλιτι επιβίωσης και έγραψε:

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το @survivorgreece πέρα από εμπειρία ζωης που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα.

Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα. Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο @survivorgreece αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος.

Η συμβουλή μου; !Never give up!».


 
govastileto.gr