MY KTEO

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

One night stand: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή ζώδια στο σεξ μιας βραδιάς


Φαίνεται, πως η αστρολογία μπορεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Ένα από αυτά και το σεξ της μιας βραδιάς ή, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται, το one night stand. Ποια ζώδια είναι εκείνα που δεν λένε όχι στη σαρκική ευχαρίστηση για ένα βράδυ; Διαβάστε παρακάτω.

 

Ταύρος

Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, οι ρομαντικοί Ταύροι είναι πολύ πιθανό να πουν το «ναι» σε ένα one night stand. Τρυφεροί και περιποιητικοί ξέρουν πώς να κάνουν τον άλλο να περάσει καλά και το βράδυ και το επόμενο πρωί. Μάλιστα, είναι πιθανό να σας αφήσουν να μείνετε όλη την ημέρα μαζί τους μέχρι να τους βαρεθείτε και να φύγετε μόνες.

 

Τοξότης

Η αγάπη τους για περιπέτεια είναι γνωστή, οπότε το σεξ της μιας βραδιάς δεν φαντάζει τόσο extreme στα μάτια τους. Μπορούν να κάνουν ακόμα και το one night stand να μοιάζει με περιπέτεια. Θα σας «παρασύρουν» σε αυτή μαζί τους και κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει όλο αυτό.

 

Αιγόκερως

Επειδή είναι πάντα οργανωμένοι κάνουν τα καλύτερα one night stands. Μπορεί να μην περιμένατε το όνομά τους στη λίστα, αλλά όσο ήπιων τόνων και αν φαίνονται ξέρουν πως να περάσουν καλά και να κάνουν και το άτομο που έχουν δίπλα τους να νιώσει εξίσου όμορφα.