MY KTEO

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Σταθόπουλος και Μώρος επισκέφθηκαν τη Δήμαρχο για τη Regatta


Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος και ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος επισκέφθηκαν σήμερα 10 Ιουνίου 2022 τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα με σκοπό την συμβολή – υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων στην υλοποίηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Evia Island Regatta 2022”

Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της Ο.Ε. ανέλυσαν τον Διοικητικό - Οικονομικό Απολογισμό της Evia Island Regatta 2021 και παρουσίασαν τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης “Evia Island Regatta 2022” ο οποίος θα υλοποιηθεί στις 23 έως και 30 Ιουλίου 2022 και θα επισκεφθεί λιμάνια της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας με στόχο την ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικό τουριστικό ιστιοπλοϊκό προορισμό για όλο το χρόνο, την ενίσχυση της τουριστικής και πολιτιστικής της ταυτότητας καθώς και την ανάδειξη των μοναδικών τοπικών προϊόντων της μέσα από τον υπέροχο κόσμο της ιστιοπλοΐας.

Η Οργανωτική Επιτροπή “Evia Island Regatta 2022” ευχαριστεί τη Δήμαρχο κα Έλενα Βάκα για την υποστήριξη του ιστιοπλοϊκού αγώνα που αποτελεί πλέον έναν θεσμό – σταθμό στα ναυταθλητικά γεγονότα του τόπου μας.