MY KTEO

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Σασμός spoiler: Οι εφιάλτες του Μαθιού και η συγκλονιστική σκηνή λίγο πριν γίνει το… κακό!


Σασμός spoiler: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια.

Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Καραπάνο πως γιος του είναι ο Γεράσιμος την ώρα που εκείνος πέφτει νεκρός έπειτα από εντολή του πατέρα του. Παράλληλα οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για μια ακόμη φορά ενώ ο Αστέρης στριμώχνεται άσχημα από μια απρόσμενη συνάντηση!

Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς. Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενόσω ο Γεράσιμος συνεχίζει τη μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατέστρεψε τη ζωή.

Οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους. Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα περισσότερο.