MY KTEO

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Αποκάλυψη για το θρίλερ της Πάτρας: “Η Μαλένα ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ”


Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από την Πάτρα. Η Μαλένα ήταν το κοριτσάκι της οικογένειας που πέθανε αιφνίδια, ενώ νοσηλευόταν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο “Ελπίς”. 

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ένας γιατρός της ΜΕΘ του “Αγλαΐα Κυριακού”, η Μαλένα ήταν ήδη 20 λεπτά νεκρή όταν έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ στο δωμάτιό της. Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LiveNews στο Mega, ο συγκεκριμένος γιατρός έσπευσε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο “Ελπίς”, όπου νοσηλευόταν η μικρή Μαλένα, από το νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”.

Ο γιατρός κατέθεσε στις Αρχές ότι όταν τον κάλεσαν από το νοσοκομείο και πήγε στο δωμάτιο της Μαλένας, το κορίτσι ήταν νεκρό για περίπου 20 λεπτά. Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι χρειάστηκαν 10 λεπτά προκειμένου να μετακινηθεί από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.

Ο ίδιος γιατρός, έπειτα από δύο χρόνια, ήταν εκείνος που προσπάθησε να κάνει ανάνηψη στην Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας από την Πάτρα.

Όπως μεταδόθηκε, το ερώτημα που προκύπτει είναι τι διαδραματίστηκε τα 10 λεπτά που φαίνεται να υπάρχει ένα “κενό” στην περίπτωση της Μαλένας. Καθυστέρησε 10 λεπτά η Ρούλα Πισπιρίγκου να καλέσει τους γιατρούς και εκείνοι στη συνέχεια ζήτησαν βοήθεια, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο; Ή οι γιατροί προσπάθησαν αυτά τα 10 λεπτά να σώσουν το 3,5 ετών κοριτσάκι και όταν είδαν ότι είναι ανέφικτο κάλεσαν τον γιατρό του “Αγλαΐα Κυριακού”;

Πάντως, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί στη μήνυση που είχε υποβάλει κατά των γιατρών για τον θάνατο της Μαλένας:

“Η γιατρός κοιτούσε την Μαλένα με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: ‘Τι θα κάνεις; Θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;’.  Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν τη ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης, με ρωτούσαν τα κιλά της και έφερναν το ένα οξύμετρό πίσω από το άλλο, γιατί δεν λειτουργούσαν. Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ”.

Επισημάνθηκε στην εκπομπή ότι τα όσα κατέθεσε η 33χρονη ουσιαστικά καταρρίπτουν και τον άλλο της ισχυρισμό, ότι οι εκδορές που έγιναν στο πρόσωπο της Μαλένας – και διαπιστώθηκε ότι ήταν προθανάτιες – έγιναν από τους γιατρούς που έσπευσαν να της κάνουν ΚΑΡΠΑ.



enikos.gr