MY KTEO

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν δισεκατομμυριούχοι


Εάν έχεις νιώσει ποτέ πως είσαι προορισμένη για μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, μπορεί να υπάρχει μια εξήγηση γραμμένη στον γενέθλιο χάρτη σου. Αυτό συμβαίνει επειδή το αστρολογικό σου προφίλ είναι σαν ένα κοσμικό κοκτέιλ φτιαγμένο από τις ιδιορρυθμίες, τις δυνάμεις και τα κίνητρά σου. Επομένως, είναι λογικό να μπορεί να εξηγεί και τη σχέση σου με το χρήμα. Αν νιώθεις ότι το χρήμα είναι για εσένα κινητήρια δύναμη, πιθανότατα ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια παρακάτω και είναι πιο πιθανό να γίνεις εκατομμυριούχος.

 Είτε είσαι μια χαρισματική επιχειρηματίας, είτε θέλεις να προσφέρεις για το γενικό καλό, ο γενέθλιος χάρτης σου μπορεί να φωτίσει το πλαίσιο πίσω από τη νοοτροπία που έχεις για τα χρήματα. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν είσαι ένα από τα τυχερά ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν δισεκατομμυριούχοι, σύμφωνα με το Bustle.

 

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν δισεκατομμυριούχοι

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την υλιστική τους φύση – υπάρχουν πολλοί λόγοι που είσαι τόσο κομψή. Για αρχή, τον Ταύρο κυβερνά ο δεύτερος οίκος του που έχει σχέση με τα οικονομικά και την ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι είναι δεμένος με την ιδιοκτησία του και αυτό τον βοηθά να αναγνωρίσει την αξία του χρήματος. Ο κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που εξουσιάζει την αισθητική και το χρήμα, οπότε έχει μια έλξη για πολυτελή πράγματα. Η ενέργεια ενός Ταύρου, δεν είναι απλά δημιουργική, αλλά έχει και την τάση να δίνει αξία σε όλα. Δεν θα προχωρήσει σε κάτι, αν δεν έχει πρακτική αξία.

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί κυβερνώνται από την Αφροδίτη, το ουράνιο σώμα που διέπει όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την ομορφιά και τα χρήματα. Αυτό από μόνο του αρκεί για να καταλάβει κανείς την έμφυτη κλίση των Ζυγών για το κυνήγι του χρήματος και της πολυτέλειας. Η αγάπη τους για το χρήμα, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στην ικανότητά τους να καλλιεργούν ουσιαστικούς δεσμούς με άλλους. Γεγονός που τους επιτρέπει να δημιουργούν συνήθως, ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο. Όλα έχουν να κάνουν με το ποιους ξέρεις, σωστά; Οι Ζυγοί ξέρουν πώς να παίξουν ομαδικά. Η αρμονία στη συνεργασία είναι τόσο σημαντική για αυτούς, που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν για να φέρουν δικαιοσύνη και τάξη σε ό,τι κάνουν.

 

 

Ιχθύες

Η ικανότητα που έχουν οι Ιχθύες να φαντασιώνονται τη ζωή των ονείρων τους, είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Κυβερνώνται από τον δωδέκατο οίκο του υποσυνείδητου, επομένως για τους Ιχθύες, τα όρια, μόνο πίσω μπορούν να τους κρατήσουν. Θέλουν να προχωρήσουν στην επαγγελματική τους ζωή χωρίς εμπόδια ή περιορισμούς. Αυτό που κάνει τους Ιχθύες επιτυχημένους στις επιχειρήσεις, είναι ότι επιτρέπουν στον εαυτό τους να κάνει μεγάλα όνειρα και χρησιμοποιούν την ενσυναίσθησή τους για να ρισκάρουν. Μερικές φορές δίνοντας μια ευκαιρία στον εαυτό σου, μπορεί να σε πάει μακριά. Οι κυβερνήτες των Ιχθύων, Ποσειδώνας (πλανήτης των εξιδανικεύσεων) και ο Δίας (πλανήτης της αφθονίας), είναι καταπληκτικοί στο να προσελκύουν κόσμο.