MY KTEO

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Εύβοια: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που δάγκωσε 6χρονο στο κεφάλι


Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του ροτβάιλερ που επιτέθηκε σε 6χρονο στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων το Σάββατο (30/7), προχώρησαν οι Αρχές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, κάτοικο Χαλκίδας, ο οποίος κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε και ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ένας σκύλος Ροντβάιλερ ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του στην παραλία και επιτέθηκε δαγκώνοντας ένα 6χρονο αγοράκι στο κεφάλι, το οποίο βρισκόταν με την οικογένεια του κοντά στο σημείο.

Στη ΜΕΘ ο 6χρονος
Μετά από πολύωρο χειρουργείο, το παιδάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων, όπου διακομίστηκε μετά το περιστατικό.

Το σκυλί τραυμάτισε σοβαρά το παιδί με δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά. Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.