MY KTEO

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Ο πελαργός φέρνει… γάμο


Η εγκυμοσύνη είναι γεγονός. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πρόκειται να γίνουν γονείς και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού σχεδιάζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κάτω από άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων καλεσμένων. Οι δύο ερωτευμένοι, που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, αν και αρχικά η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν μεγάλο, ανοιχτό γάμο, φαίνεται ότι τα σχέδιά τους άλλαξαν και το πάρτι που ονειρεύονταν θα γίνει αργότερα, πιθανότατα μαζί με τη βάπτιση. Στην παρούσα φάση, αυτό που θέλουν είναι η επισημοποίηση να γίνει με απλό και λιτό τρόπο, χωρίς άγχος, προκειμένου να αισθάνεται άνεση και ασφάλεια η μέλλουσα μητέρα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής αν θα αναλάβει κάποιο project την επόμενη σεζόν, κάτι που είναι μάλλον λογικό, αφού θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι όλα κυλούν ομαλά με την εγκυμοσύνη.

Ανοιχτή παραμένει η πιθανότητα να απέχει του χρόνου από την τηλεόραση, με σκοπό να αφιερωθεί στην οικογένειά της και στην αναδιαμόρφωση του σπιτιού, όπου μένει με τον σύντροφό της, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενεί πλέον τρεις.

Διακριτικότητα
Πρόσφατα, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο «Αλσος». Εκεί η Κωνσταντίνα εμφανίστηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο σατέν φόρεμα, ενώ φρόντισε να καλύψει επιμελώς την κοιλίτσα της με ένα σάλι και με το τσαντάκι της. Σε κανένα από τα πολλά φωτογραφικά ενσταντανέ δεν επέτρεψε να αποτυπωθεί το σημείο του σώματός της που θα μπορούσε να προδώσει την εγκυμοσύνη της.

Τόσο η Κων. Σπυροπούλου όσο και ο Β. Σταθοκωστόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους για τη σχέση τους, καθώς στο παρελθόν η δημοσιότητα κάθε άλλο παρά ωφέλησε και τους δύο. Αυτές τις ημέρες χαλαρώνουν στα ελληνικά νησιά. Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Μεσσηνία, ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Αστυπάλαια. Σε όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκείνη επιλέγει να φορά ριχτά καφτάνια και φαίνεται πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ. Οι ευχές και τα σχόλια από τους ακολούθους της, όπως «Με το καλό το μωράκι σου», δίνουν και παίρνουν κάτω από τις τελευταίες της αναρτήσεις, με την Κωνσταντίνα να μη διαψεύδει ότι πρόκειται να γίνει μητέρα.

Η ίδια, άλλωστε, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της. Απλά, φρόντιζε σε σχετικές αναφορές να είναι λακωνική, όπως και σε κάθε έκφραση των επιθυμιών και των ονείρων της.



enikos.gr της ΣΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ