MY KTEO

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


Το σωματείο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ, σχετικά με την ΛΑΡΚΟ, όπου ανακοίνωσε πως μέχρι τέλους του μήνα θα προχωρήσει στο σταμάτημα της λειτουργίας της και θα απολύσει τους 1100 εργαζόμενους της. Το έγκλημα της κυβέρνησης συνεχίζεται, καταδικάζοντας πληθώρα οικογενειών στην ανεργία αλλά και στο μαράζωμα της περιοχής γύρω από την ΛΑΡΚΟ. Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση παραμένει πιστή στα συμφέροντα των μεγαλοεπενδυτών και ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους στην κατεύθυνση του να πουληθεί η ΛΑΡΚΟ «καθαρή» χωρίς τους εργαζόμενους της, θέλοντας για ακόμα μία φορά να εξυπηρετηθεί η κερδοφορία και η εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας μας.

 

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, όπως κάναμε και όλο το προηγούμενο διάστημα, στον πολύμηνο αυτό μεγάλο αγώνα τους και δεν κάνουμε βήμα πίσω από το δικαίωμα των ανθρώπων αυτών στη δουλειά και στα δικαιώματα τους. Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ είναι πηγή έμπνευσης σε πολλούς αγώνες του τελευταίου διαστήματος, όπως στη COSCO, στην  efood, στα Λιπάσματα και στα Πετρέλαια Καβάλας και θα συνεχίσει να είναι.

 

Είμαστε στο πλευρό σας. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την αμέριστη στήριξη μας στο δίκαιο αγώνας σας! Δεν θα επιτρέψουμε την εφαρμογή όλων αυτών των ενεργειών της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση θα πληρώσει πολιτικά κάθε λέξη και πράξη, κάθε ενέργεια ενάντια στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ!

 

Συμμετέχουμε στη μεγάλη σύσκεψη που οργανώνεται από τα πέντε Σωματεία της ΛΑΡΚΟ στις 21/7/2022, 8μμ στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, με σκοπό την κλιμάκωση του αγώνα κατά της εγκληματικής απόφασης της κυβέρνησης. (Θα δρομολογηθούν λεωφορεία 6μμ από το Βούρκο στη Χαλκίδα για να εξασφαλιστεί η μετακίνηση στο χώρο της σύσκεψης)