MY KTEO

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Προεκλογικός οργασμός στο ΠΑΣΟΚ


Ο Νίκος Ανδρουλάκης ετοιμάζει μπαράζ ανακοινώσεων, νέες περιοδείες καθώς και συνεντεύξεις. Το «μεγάλο όπλο» που λέγεται «κυβερνητικό οικονομικό πρόγραμμα» θα παρουσιαστεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

 

Έτοιμα πρόγραμμα – ψηφοδέλτια

Η ομάδα του Νίκου Χριστοδουλάκη τελείωσε τη μεγάλη δουλειά που είχε αναλάβει την άνοιξη για το κυβερνητικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ. Ο επικεφαλής του InSocial Νίκος Χριστοδουλάκης παρουσίασε τους βασικούς άξονες τους προγράμματός του στον Νίκο Ανδρουλάκη με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ να δηλώνει ενθουσιασμένος. Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ θα μπει κανονικά σε διαβούλευση στα όργανα του κόμματος.

 

 

Η παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος αν μη τι άλλο δείχνει πως η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και της ηγετικής ομάδας του κόμματος είναι να μην πέσουν οι ρυθμοί.

 

Στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις,και μάλιστα με ελληνικό στοιχείο. Τόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης όσο και ο Νίκος Χριστοδουλάκης θα στείλουν το μήνυμα για «ελληνικές επενδύσεις».

 

Στη Χαριλάου Τρικούπη δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δοθεί η εντύπωση ότι υπάρχει εφησυχασμός, για αυτόν τον λόγο, πέρα από τη σημαντική στιγμή της παρουσίασης του προγράμματος, συνεχίζονται κανονικά οι περιοδείες του αρχηγού αλλά και των κλιμακίων του κόμματος.

 

Πάνω από 50 εξορμήσεις έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα και σκοπός είναι να εντατικοποιηθούν μέχρι και τις διακοπές του Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες κανονικά θα γίνουν και οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων, τα οποία αναμένεται να είναι ολοκληρωμένα σε ποσοστό 80% στα τέλη του μήνα. Στην ουσία το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει τίποτα από το χρονοδιάγραμμα και τον προγραμματισμό του. «Δεν χαμηλώνουμε ρυθμούς επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης “πάγωσε” τις εκλογές, εμείς έχουμε δικό μας έργο και πρόγραμμα που είναι ανεξάρτητο από εκλογές», λένε στο «Π» πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.