4-5 κολοκυθάκια αναλόγως το μέγεθος
1 μεσαία κρέμα γάλακτος
150 γρ. κίτρινο τυρί που λιώνει τριμμένο
100 γρ. φέτα
άνιθος
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Κόβεις τα κολοκύθια οριζόντια και τα τοποθετείς στο ταψί το ένα δίπλα από το άλλο
- Ρίχνεις το λάδι, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι
- Τα αφήνεις να ψηθούν για 40 περίπου λεπτά
- Αφού πάρουν χρώμα προσθέτεις τον άνηθο και τα τυριά
- Σε ένα μικρό μπολ ρίχνεις την κρέμα γάλακτος με τα αυγά τα χτυπάς καλά και τα ρίχνεις πάνω από το κολοκυθάκια
- Τα αφήνεις να ψηθούν για 10 περίπου λεπτά ακόμη
tlife.gr