MY KTEO

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Αυτήν τη μέρα πριν τη νέα Σελήνη είναι λογικό να αφεθείς και να χαλαρώσεις λιγάκι. Ευτυχώς είναι μια εποχή παραγωγικών επικοινωνιών ή συλλογισμών. Η σημερινή όψη Ερμή – Χείρωνα ενισχύει τη διαύγεια και την αυτοέκφραση. Είσαι πιο πρόθυμη να ακούσεις, να απορροφήσεις και να εξηγήσεις. Έχεις μια μοναδική ή διαφορετική άποψη για τη ζωή και αυτό το χαρακτηριστικό ξεχωρίζει σήμερα. Μπορούν να προκύψουν καλές ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη και έκφραση.

Ταύρος
Η αποτοξίνωση και η απελευθέρωση του εαυτού σου σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να είναι ευκολότερη απ’ το συνηθισμένο σήμερα και είναι καλό το timing με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται αύριο. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για οικογενειακά και προσωπικά θέματα και την έκφραση των συναισθημάτων. Ένα τρίγωνο Ερμή – Χείρωνα σε βοηθά να κάνεις απολογισμό και να δεις τι δεν λειτουργεί στη ζωή σου. Οι συζητήσεις που γίνονται τώρα μπορούν να διορθώσουν τα πράγματα σε μια σχέση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο σου για το πρώτο μισό της ημέρας και έχεις έντονη την επιθυμία να νιώσεις πιο συνδεδεμένη με τον κόσμο γύρω σου. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου και γίνεται ευκολότερο να αφήσεις στην άκρη τα συναισθήματα σου και να δώσεις προσοχή σε πρακτικά θέματα. Το να έχεις την ευκαιρία να ανανεωθείς μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες σου και να βασιστείς πιο εύκολα στην υπομονή.

Καρκίνος
Μια συζήτηση θα μπορούσε να φτιάξει τη διάθεση σου ή μια νέα γνώση για ένα πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί. Η σημερινή όψη Ερμή – Χείρωνα σε βοηθά να επικοινωνείς με ροή. Η ικανότητα σου να ακούς και να μοιράζεσαι βοηθά τους άλλους να χαλαρώνουν προωθώντας ανοιχτές και ικανοποιητικές, αμφίδρομες συνομιλίες. Νιώθεις ενδυναμωμένη από την αλήθεια και την προσεγγίζεις συνειδητά. Τα οικονομικά θέματα λειτουργούν υπέρ σου καθώς και τα ερωτικά.

Λέων
Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ευχάριστες, καθώς ο Ερμής στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με το θεραπευτή Χείρωνα σήμερα. Αυτή η επιρροή σε ενθαρρύνει να εκφραστείς και οι άλλοι δέχονται καλά τις επικοινωνίες σου. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι αισθάνεσαι άνετα με τα λόγια ή με τις προθέσεις σου. Σου αρέσει ιδιαίτερα η σύνδεση αυτή τη στιγμή. Οραματίζεσαι με επιτυχία λύσεις και αναπτύσσεις στρατηγικές για την αντιμετώπιση προβλημάτων ή την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σου.

Παρθένος
Νωρίς σήμερα δεν είναι η ώρα για μια σταθερή απάντηση καθώς σχέδια και ιδέες μπορεί να μην ενωθούν. Ωστόσο οι ευθύνες είναι στο μυαλό σου και μπορείς να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της φιλίας σου αργότερα σήμερα και δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στους στόχους ευτυχίας ή στην κοινωνική σου ζωή. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να αναζητήσεις φίλους ή έμπνευση. Απόφυγε ωστόσο να αναλάβεις πάρα πολλά, ακόμα κι αν δελεάζεσαι με νέα εγχειρήματα και ιδέες.

Ζυγός
Ξέρεις ενστικτωδώς τι λειτουργεί και τι έχει σημασία σήμερα και φροντίζεις εξαιρετικά τα χρήματα ή τους πόρους σου. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να επιδιορθώσεις μια σχέση και να συνδεθείς πιο βαθιά με τον σύντροφο σου ή με έναν ιδιαίτερο φίλο. Η προθυμία να μοιραστείς συναισθήματα είναι αξιοσημείωτη και χρήσιμη ανοίγοντας την πιθανότητα βελτίωσης. Οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές. Με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται αύριο, το σήμερα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για να αφήσεις κάτι πίσω σου ώστε να δημιουργηθεί κάτι νέο.

Σκορπιός
Το να μιλάς για τις ανάγκες και τις ανησυχίες σου με κάποιον που ενδιαφέρεται μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Είναι καιρός να επωφεληθείς από την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συζητήσεις για θέματα εργασίας ή υγείας μπορεί επίσης να είναι χρήσιμες. Αυτή τη μέρα πριν τη νέα Σελήνη μπορεί να είναι πιο εύκολο απ’ το συνηθισμένο να απαλλαγείς από τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι και είναι μια καλή στιγμή για να το κάνεις -ακόμα κι αν είναι συμβολικό.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τη μάθηση, την επικοινωνία, τη μετακίνηση και τη σύνδεση. Οι συνομιλίες είναι αποκαλυπτικές. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι ευχάριστη και διδακτική. Αυτή είναι μια δυνατή μέρα για την ώθηση σε μια φιλία και μπορείς να συνεισφέρεις κάτι μοναδικό σε μια ομάδα ή να μοιραστείς την πείρα σου, κάτι που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε πρόοδο. Σήμερα βάλε έναν στόχο καθώς ένας νέος κύκλος ξεκινά με την αυριανή νέα Σελήνη.

Αιγόκερος
Η αυριανή νέα Σελήνη πιθανότατα να σου αλλάξει κατεύθυνση και θα σε παρακινήσει σε κάτι καινούριο. Σήμερα είναι καλύτερο να χαλαρώσεις και να εξετάσεις τις επιλογές σου. Οι οικογενειακές αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι αποκαλυπτικές και πιο υποστηρικτικές απ’ ότι συνήθως. Οι καταστάσεις μπορεί να σε ωθήσουν να ξεπεράσεις τα οικονομικά προβλήματα ή τους φόβους σου. Η επιθυμία σου για ασφάλεια και άνεση μπορεί να αποτελέσουν κίνητρο. Η εστίαση τώρα είναι στην ανάπτυξη, τη βελτίωση και τη λογική χρήση των πόρων σου.

Υδροχόος
Οι συζητήσεις σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις νέα εικόνα για μια σχέση. Είναι μια καλή στιγμή να ακούσεις και να σε ακούσουν. Τα νέα, οι συμβουλές ή οι ιδέες μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια θετική κατεύθυνση, αν και είναι πιθανό να σε ενημερώσουν παρά να σε ωθήσουν με μια νέα Σελήνη να πραγματοποιείται αύριο. Απόλαυσε σήμερα αλληλεπιδράσεις χωρίς κρίση ή προσδοκίες. Οι συζητήσεις είναι θεραπευτικές και μαγικές ιδιαίτερα με έναν σύντροφο.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτά που έχεις. Θα μπορούσες να λύσεις προβλήματα άλλων ανθρώπων. Είναι ωραίο να το κάνεις και μπορεί επίσης να σε οδηγήσουν στη λύση ενός δικού σου προβλήματος. Επειδή ψάχνεις σε μέρη που συνήθως θα παρέβλεπες μια συνηθισμένη μέρα, μπορεί να βρεις ένα χαμένο αντικείμενο ή το κομμάτι που λείπει σε ένα παζλ ή ακόμα και έναν πόρο που δεν ήξερες ότι είναι δικός σου.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη