MY KTEO

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού παντρεύεται την Άννα Πρέλεβιτς και αυτές είναι οι νέες πληροφορίες


Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς αφού πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της την οποία και αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές από τις Κυκλάδες και την μαγευτική Νάξο ενώ σιγά σιγά θα αρχίσουν τις ετοιμασίες του επερχόμενου γάμου τους.

«Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», είχε δηλώσει το μοντέλο σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα.

Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός σκέφτονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο, το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμα το μέρος όπου θα γίνει η τελετή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι οικογένειες των μελλόνυμφων θα δώσουν το παρών καθώς και πολλοί στενοί φίλοι του ζευγαριού από την εγχώρια showbiz.

Η ανακοίνωση του αρραβώνα
«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos ... I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Σε πρόσφατο Q&A της στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς έλυσε τις απορίες των θαυμαστών της οι οποίοι την ρώτησαν μεταξύ άλλων πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό.

«Όχι δεν γνωριζόμασταν από πριν! Είναι τέλεια ιστορία, κάποια στιγμή όταν έχω περισσότερο χρόνο θα σας την πω», ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς.


queen.gr