MY KTEO

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ματίνα Νικολάου: «Αυτή η σεζόν ήταν λίγο περίεργη, δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή»


Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Out» και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Μεταξύ άλλων, η «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι μίλησε για τον γάμο και τον χωρισμό της, αλλά και την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε.

«Δεν έγινε τίποτα όταν δυο άνθρωποι δεν ταιριάζουν, άσχετα αν έχουν και ένα παιδί. Δεν είναι καθόλου δύσκολο αν οι γονείς είναι κοντά. Επικοινωνούμε πολύ συχνά με τον πρώην σύζυγό μου, αλλά είναι μια διαφορετική συνθήκη. Όταν χώρισα νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου και δεν θα έχω ξανά σχέση. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε στον εαυτό μας…» εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου.

«Αυτή η σεζόν ήταν λίγο περίεργη για όλο τον κόσμο. Είναι μια εκπομπή ψυχαγωγική όπου κάποια στιγμή όταν ξεκίνησε ο πόλεμος (Ρωσίας – Ουκρανίας) και κληθήκαμε να κάνουμε την πρώτη εκπομπή μετά τον πόλεμο είχαμε παγώσει. Δεν καταλαβαίναμε πόσο χιούμορ μπορούσαμε να κάνουμε… Εγώ δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή, πως να στο πω! Έλεγα πώς θα χορέψω, πώς θα μιλήσω, πώς θα κάνω τη Βάνια; (…) Την προηγούμενη βραδιά καθόμουν στο σπίτι και έλεγα ‘πώς θα το κάνω αυτό που έκανα και το ίδιο πάλι;’. Το θεωρούσα αδιανόητο! Κι όμως έγινε.», ανέφερε η Ματίνα Νικολάου.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει με τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι και για το αν έχουν υπάρξει εντάσεις μεταξύ τους. 

«Εντάσεις γύρω από τη δουλειά έχουν υπάρξει, όχι κάτι που δεν διορθώνεται. Έχουν υπάρξει στιγμές που ζητούσε ο Νίκος κάτι σε μια παράσταση και εγώ δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω, οπότε θύμωνε μαζί μου που εγώ δεν μπορούσα αφού μπορούσα! Ξέρω ότι μ’ αγαπάει ο Νίκος, ξέρει ότι τον αγαπάω οπότε αυτή η σχέση βασίζεται εκεί και από εκεί και πέρα ότι προκύψει νομίζω λύνεται», ανέφερε η Ματίνα Νικολάου. 



govastileto.gr