MY KTEO

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Στάθης Σχίζας: Η εξομολόγηση για την κόρη του και η σχέση που διατηρεί με τη μητέρα της


Ο νικητής του φετινού Survivor Στάθης Σχίζας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκούντ” και μέσα σε όλα μίλησε και για την 9χρονη κόρη του που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 21 ετών αλλά και τη σχέση που διατηρεί σήμερα με την μητέρα της.

«Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει. Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε» είπε ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε,

«Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει.,,, Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».

Να θυμίσουμε πως τη μέρα του τελικού η μητέρα της κόρης του Στάθη Σχίζα είχε κάνει και μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για εκείνον στην οποία ανέφερε πόσο την έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το πόσο καλός μπαμπάς είναι.


tlife.gr