MY KTEO

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Εύβοιας: Η κυβέρνηση της ΝΔ, αντί να στελεχώνει την αστυνομία της Εύβοιας, στελεχώνει υποψήφια βουλευτή


Πρόκληση για την κοινωνία της Εύβοιας, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ να κάνει προεκλογική περιοδεία συνοδευόμενη από 6 αστυνομικούς και δύο αυτοκίνητα, όταν κάθε μέρα βλέπουμε κλοπές, διαρρήξεις και την εγκληματικότητα να προελαύνει στον νομό ανεξέλεγκτη και τα αστυνομικά τμήματα να παραμένουν υποστελεχωμένα.

Ως τι κυκλοφοράει η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Νικολάου με 6 αστυνομικούς;

Το ερώτημα δεν το θέτει εύλογα μόνο κάθε Ευβοιώτης πολίτης, αλλά αποτέλεσε και το επίκεντρο ενός επεισοδίου στην πόλη της Χαλκίδας με τον βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ, κ. Πνευματικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχόταν προεκλογικά ασφάλεια στους πολίτες και τα χωριά μας, αυτό, όμως, που βλέπουμε είναι αστυνομικοί να περιοδεύουν μαζί με υποψήφια βουλευτή, αντί να προστατεύουν την Εύβοια. Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως φαίνεται, πρέπει να ξεπληρώσει γραμμάτια στην πρ. Γενική Γραμματέα που μόλις σε δύο χρόνια κατέρριψε όλα τα ρεκόρ απευθείας αναθέσεων εκατομμυρίων σε εταιρείες “φαντάσματα”.

 Κλείσαμε τρία χρόνια ανασφάλειας από τη ΝΔ, ανασφάλειας φυσικής, ανασφάλειας οικονομικής, ανασφάλειας από πυρκαγιές, από πλημμύρες, ανασφάλειας για το μέλλον της Εύβοιας.

Είναι καιρός να μπει τέλος στην πρόκληση και την ασυδοσία της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι καιρός μια ώρα αρχύτερα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξανά στην κυβέρνηση της χώρας για το καλό του τόπου μας, το καλο της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. 

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.