MY KTEO

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Από το Διαφάνι στον Πλάτανο: Δεν πάει ο νους σας ποιοι μπαίνει στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"


Με τους παλιούς γνώριμους αλλά και με νέες αφίξεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο, η σειρά ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις.

Το μικρό ανυπότακτο χωριό που ακούει στο όνομα «Πλάτανος», έχει φέρει τα πάνω-κάτω. Τόσο που πλέον ακόμα και οι θεοί του Ολύμπου τσακώνονται εξαιτίας του, κατηγορώντας τον... σκανδαλιάρη Διόνυσο ότι αποτρέλανε τους ήδη ζουρλούς Πλατανιώτες, «πειράζοντας» την πηγή του χωριού.

Τι σχέση έχει όμως αυτή η πηγή με το μαγικό νερό με ένα βράδυ της Αποκριάς που οι Πλατανιώτες δεν θέλουν να θυμούνται, με ένα αυθεντικό αβγό Φαμπερζέ και ένα κοινόβιο όπου μένουν ένας τίμιος εφοριακός και ένας... ψυχοπαθής;

Κι όμως, αυτά τα τόσο ετερόκλητα κομμάτια του παζλ κάποια στιγμή θα ενωθούν, καθώς οι Πλατανιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πιο ισχυρό εχθρό από όλους: το παρελθόν τους.

Τότε, όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα θα έρθουν τούμπα: οι καλοί θα γίνουν κακοί, οι φτωχοί πλούσιοι, οι συντηρητικοί προοδευτικοί και οι εχθροί φίλοι! Όλα ξεκινούν όταν ο άνθρωπος που αδικήθηκε παλιότερα από τους Πλατανιώτες θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι: να εξαφανίσει όχι μόνο τον Πλάτανο και τους κατοίκους του, αλλά ακόμα και την ιδέα πως το χωριό αυτό υπήρξε ποτέ πραγματικά.

Η Νέμεση θα έρθει στο μικρό χωριό και η τελική μάχη θα είναι η πιο ανελέητη από όλες. Η τρίτη σεζόν θα βουτήξει σε όσα πέρασαν, θα βγάλει τους σκελετούς από την ντουλάπα και θα απαντήσει, επιτέλους, στο προαιώνιο ερώτημα: Τι φταίει και όλη η τρέλα έχει μαζευτεί στον Πλάτανο; Και τελικά, τι πίνουν οι Πλατανιώτες και δεν μας δίνουν;

Δείτε ποιος μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω:
Ο Θύμιος, κατά κόσμον Γιώργος Σουξές, έφυγε πριν από χρόνια από τον Πλάτανο, αλλά επέστρεψε... δριμύτερος, με πολύ κέφι, νιώθοντας σαν να μην πέρασε μια μέρα.


gossip-tv.gr