MY KTEO

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με παιχνιδιάρικη διάθεση και η ανάγκη να φροντίσεις τα επαγγελματικά γίνεται πιο έντονη όσο προχωρά η μέρα. Με τον Κρόνο στον ηλιακό 11o οίκο σου μπορεί να έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να έχεις ουσιαστικές φιλίες και σχέσεις με άλλους. Πιθανότατα να βρεις τη μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν αναλαμβάνεις προσωπική ευθύνη για άτομα που χρειάζονται τη βοήθεια σου. Καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσεις μόνιμες φιλίες με σεβασμό και στη διαδικασία μπορεί να εγκαταλείψεις κάποιες συνδέσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον καλά τους σκοπούς σου.

Ταύρος
Ενώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα θέλοντας τακτικότητα και οικειότητα μπορεί να υπάρξει κάποια ψυχική πίεση καθώς η μέρα προχωρά. Πιθανά εμπόδια λόγω αντίθεσης Ερμή – Κρόνου. Με τον Κρόνο να διασχίζει τον τομέα που διέπει τους στόχους σταδιοδρομίας, την ευθύνη και την κατάσταση μέχρι το επόμενο έτος, έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου, αλλά η διαδικασία μπορεί μερικές φορές να σε απογοητεύει. Σήμερα φρόντισε ωστόσο να περιορίσεις τις περίπλοκες σκέψεις και να περάσεις καλά.  

Δίδυμοι
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με ελαφρότητα και καλή διάθεση. Μια όψη Ερμή – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να αποκαλύπτει ελαττώματα ή εμπόδια ιδιαίτερα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τη μεταφορά και τον εξοπλισμό. Τα αρνητικά μπορεί να είναι πιο εμφανή από τα θετικά. Ενίσχυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου σήμερα και επινόησε ευχάριστες δραστηριότητες και όχι συζητήσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Εάν είσαι μόνη, επικοινωνίες ή προβληματισμοί που αφορούν sτο παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

Καρκίνος
Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα απλά πράγματα. Ακόμα κι έτσι μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου έρχεται σε επιρροή καθώς προχωρά η μέρα και μπορεί προσωρινά να σε κρατήσει δεμένη. Στην ιδανική περίπτωση, οικονομικά ή συναισθηματικά εμπόδια ή προκλήσεις σε βοηθούν να ανακαλύψεις βασικές ανάγκες ή πληροφορίες για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου. Το να κάνεις μικρά βήματα προς την πραγματοποίηση ενός ονείρου μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό τώρα ακόμα και αν πρέπει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο προτού προχωρήσεις.

Λέων
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι πιο εύκολο και γοητευτικό. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αναδυθεί μια ελαφρώς άβολη αλήθεια, αλλά όταν σκέφτεσαι τη μεγάλη εικόνα είναι καλό να γνωρίζεις. Κάποιος μπορεί να είναι αδικαιολόγητα επικριτικός ή απογοητευτικά να μην ανταποκρίνεται. Προσπάθησε να εστιάσεις σε πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις και να έχεις τη δύναμη να ελέγξεις. Μια όψη Ερμή – Κρόνου μπορεί να δείχνει μια ψυχική ένταση ή ένα μπλοκάρισμα.

Παρθένος
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με μια χαλαρή, ρέουσα ενέργεια αλλά καθώς προχωρά μπορεί να αισθανθείς λίγο κουρασμένη ή επιβαρυμένη από τα πρόσφατα προβλήματα που καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο μυαλό σου. Με τον Ερμή και τον Κρόνο απέναντι μπορεί να έχεις βαρύτερες απαιτήσεις σχετικά με τις δουλειές και πιο δύσκολες σχέσεις με τους άλλους. Θα μπορούσες να νιώσεις ότι κάποιος σε διώχνει μακριά ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν λιγότερο από ότι στην πραγματικότητα σε εκτιμούν.

Ζυγός
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να προσεγγίσεις, ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά είσαι πιο διατεθειμένη να αποσυρθείς ή να κάνεις ένα διάλειμμα. Με μια αντίθεση Ερμή – Κρόνου στο παιχνίδι μπορεί να αντιμετωπίσεις μια απογοήτευση ή μια απογοητευτική πραγματικότητα σχετικά με ένα δημιουργικό έργο ή σχέση. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι δύσκολο να είναι υγιείς γι’ αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις.

Σκορπιός
Μπορεί να νιώσεις αρκετά ασφαλής καθώς ξεκινάς τη μέρα, ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να αντιμετωπίσεις το άγγιγμα των άλλων και πιθανώς του εαυτού σου, καθώς ο Ερμής πλησιάζει μια αντίθεση με τον Κρόνο. Οι ευθύνες μπορεί να σε βαραίνουν περισσότερο ή μπορεί να υπάρξουν αποδοκιμασίες που σε απογοητεύουν. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις συζητήσεις. Μπορείς φυσικά να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου όμως με προσεκτικά λόγια.

Τοξότης
Έχεις την τάση να ακολουθείς τη ροή καθώς ξεκινάς τη μέρα ωστόσο καθώς προχωρά, με μια αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο στον τομέα της επικοινωνίας σου ίσως προκληθούν ορισμένα προβλήματα. Ίσως αποφασίσεις να είσαι πιο προσεκτική με το τι λες και πως το λες. Μια μικρή διαφορά απόψεων μπορεί να γίνει κάτι πολύ περισσότερο. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι προκλητική και οι άνθρωποι να μην συμφωνούν μαζί σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να αισθάνεσαι άνετα καθώς ξεκινάς τη μέρα όμως καθώς προχωρά, η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου υποδηλώνει πως επιθυμείς περισσότερη διαδραστικότητα. Μια διέλευση Ερμή – Κρόνου μπαίνει επίσης στο παιχνίδι και μπορεί να υπάρξει παρεξήγηση ή ένα μπλοκάρισμα που σε κάνει να νιώθεις λίγο απογοητευμένη. Οι οικονομικές αποφάσεις δεν είναι σαφείς αυτήν τη στιγμή και μπορεί να αποφασίσεις ότι είναι καλύτερο να εξοικονομήσεις ενέργεια παρά να διαφωνήσεις με ένα θέμα ή να το πιέσεις.

Υδροχόος
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου θέλοντας ανατροφοδότηση ή διαδραστικότητα. Μια διέλευση Ερμή – Κρόνου μπορεί να δείχνει τη διαχείριση ενός μπλοκαρίσματος ή εμποδίου καθώς κυλά η μέρα. Οι λύσεις για τις καθυστερήσεις σήμερα μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς βλέπεις νέους τρόπους να κάνεις πράγματα και να σχετίζεσαι με τους άλλους. Ωστόσο είναι καλύτερο να αποφύγεις να δίνεις συμβουλές καθώς οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι απ’ το συνηθισμένο.

Ιχθείς
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου αποφασισμένη  να οργανωθείς. Καθώς η μέρα προχωρά η προσοχή σου είναι πιθανό να διαχέεται. Επίσης με μια διέλευση του Ερμή με τον Κρόνο να μπαίνει στο παιχνίδι, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα μπλοκάρισμα ή μια πρόκληση προτού προχωρήσεις. Με τον Κρόνο στον ηλιακό 12ο οίκο σου μπορεί να αντιμετωπίσεις ανησυχίες σχετικά με την αποφασιστικότητα ή τις επιδόσεις σου.  Είναι επίσης πιθανό να χρειαστεί να βοηθήσεις τους άλλους, κάτι που ανταγωνίζεται με την επιθυμία σου να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη