MY KTEO

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Χατζηγιαννάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει για άλλη μια φορά αθωράκιστη τη χώρα


 «Δεν συμμερίζομαι τον αυτοθαυμασμό της κυβέρνησης. Νομίζω πως πλέον η φωτιά σταματάει κάθε φορά εκεί που είναι να σταματήσει, αφού φτάσαμε στις 22 Ιουλίου και δεν έχει γίνει κανένα σχέδιο» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο” και στους Τζούλυ Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη ο βουλευτής Ευβοίας Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

 

«Στηρίζονται μόνο στην επικοινωνία και προκαλούν αυτοθαυμαζόμενοι» τόνισε ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, προσθέτοντας πως «Προτίμησαν να επενδύσουν σε F35, Rafale, φρεγάτες αντί για ένα οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης καταστροφών. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει για άλλη μια φορά αθωράκιστη τη χώρα».

 

Σύμφωνα με τον Μ. Χατζηγιαννάκη «έρχεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για την κοινωνία. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα σχέδιο. Προμηνύεται ένας σκληρός και κρύος χειμώνας».

 

Όπως είπε, «Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές η κυβέρνηση θα οξύνει το πολιτικό θερμόμετρο, θα προκαλεί συνέχεια όπως έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης, μήπως και πείσει περισσότερους. Η κατρακύλα θα είναι χωρίς προηγούμενο».