MY KTEO

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Υγειονομικές καλύψεις δράσεων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας


Υγειονομική κάλυψη της Αθλητικής Μπασκετικής  Εκδήλωσης  στον  Φάρο Αυλίδας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Χαλκίδας κάλυψε υγειονομικά την μπασκετική εκδήλωση που

διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Φάρου Αυλίδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο του Φάρου Αυλίδας, το χρονικό διάστημα από 5/7/2022 έως & 10/7/2022 (6 ημέρες).

Οι εθελοντές Σαμαρείτες μας υπό την σθεναρή  παρουσία του Πατέρα Δανιήλ , που είναι και πρεσβύτερος στον Ιερό  Ναό του Φάρου Αυλίδας και της κας Ερασμίας Κιαπέκoυ Υπεύθυνη αποστολών, έχοντας πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό, φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή της αθλητικής δράσης, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.

Η συνεργασία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Χαλκίδας με τον Πολιτιστικό Φάρο Αυλίδας είναι εξαιρετική αφού και σε προηγούμενους αγώνες, οι εθελοντές μας έδωσαν το παρόν, καλύπτοντας τους υγειονομικά.

Υγειονομική κάλυψη΄’ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» Αρτεμίσιον 480 π.χ ‘’ από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας


Στις 2 & 3  Ιουλίου 2022, Χαλκίδας ο Δήμος Ιστιαίας και Αιδηψού διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  Μαραθώνιο Κολύμβησης στο Πευκί Ευβοίας στις 1-3 Ιουλίου 2022.

Η συνδρομή του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ  Χαλκίδας υπήρξε καθοριστική.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες μας με το διασωστικό τους όχημα πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στα έκτακτα περιστατικά που προέκυψαν και συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του Μαραθώνιου.

Η δράση είχε απόλυτη επιτυχία και για άλλη μια  φορά ,  οι Εθελοντές μας με χαμόγελο και αστείρευτη ενέργεια παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς, αγάπης στήριξης και αλληλεγγύης.