MY KTEO

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Η ΕΛΜΕ Εύβοιας στηρίζει τονν αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


 Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εγκληματικά ξεπουλά στην κυριολεξία τη ΛΑΡΚΟ και προχωρά στο τελικό στάδιο της εγκληματικής της πολιτικής, ανακοινώνοντας ότι στο τέλος του μήνα θα σταματήσει τη λειτουργία της και θα απολύσει τους 1100 εργαζόμενους, καταδικάζοντας έτσι εκατοντάδες ακόμα οικογένειες που ζουν γύρω από τη ΛΑΡΚΟ, οδηγώντας σε μαρασμό ολόκληρες περιοχές!

  Με αυτό τον τρόπο υποκύπτει στις απαιτήσεις των επενδυτών, οι οποίοι θέλουν μια επιχείρηση, απαλλαγμένη από εργαζόμενους-βαρίδια.

     Η ΕΛΜΕ Εύβοιας, στηρίζει τη μεγάλη σύσκεψη Σωματείων και φορέων που οργανώνει το Συντονιστικό των πέντε Σωματείων της ΛΑΡΚΟ στις 21/7/22 (8μμ, στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα) με σκοπό την κλιμάκωση του αγώνα για να μην εφαρμοστεί η εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης. Για το λόγο αυτό θα δρομολογηθούν λεωφορεία (αναχώρηση στις 6μμ από το Πάρκο Βούρκου στη Χαλκίδα).

 

 

Όλοι μαζί στον αγώνα, για να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

 

Το δικαίωμα στην εργασία είναι δικαίωμα στην ίδια τη ζωή. Ας πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

 

H στήριξη του αγώνα της ΛΑΡΚΟ είναι παρακαταθήκη για κάθε αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, παρακαταθήκη για τη νεολαία και τα παιδιά μας!