MY KTEO

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Σήμερα νιώθεις σαν να αλλάζεις συνεχώς κατευθύνσεις, αλλά καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε καλή κατάσταση για να αφοσιωθείς σε μια συγκεκριμένη εργασία και να ολοκληρώσεις τα πράγματα. Μπορεί να αναλάβεις δράση σε ένα ιδιωτικό θέμα ή να νιώσεις την ανάγκη να ολοκληρώσεις τα πράγματα, καθώς αισθάνεσαι ότι βγαίνεις από μια κατάσταση αδράνειας. Η μέρα είναι πιθανό να είναι κουραστική, αλλά παραγωγική. Οι συνθήκες διαβίωσης βελτιώνονται, κάτι που σου ανεβάζει διάθεση.

Ταύρος
Ο αντίκτυπός σου είναι ισχυρός σήμερα και οι άνθρωποι τείνουν να απευθύνονται σε σένα για συμβουλές. Μπορεί να δείξεις αυτοσυγκράτηση και αυτή η προσέγγιση σε ωφελεί πολύ αυτήν τη στιγμή. Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κενό, αλλά καθώς προχωρά, αισθάνεσαι πιο συγκεντρωμένη και είναι μια καλή στιγμή για τελειοποίηση, όχι όμως για τολμηρές κινήσεις. Νιώθεις οργανωμένη και αυτό σε βοηθά να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση νωρίς σήμερα αλλά καθώς προχωρά η μέρα τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Είσαι αποφασισμένη να επιστρέψεις σε καλό δρόμο με σημαντικό τρόπο. Εργασιακά ή πρακτικά θέματα τείνουν να κυλούν ομαλά, κυρίως επειδή αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις. Τα οφέλη μπορεί να επεκταθούν και στην προσωπική σου ζωή. Βασίζεσαι στην αυτοπειθαρχία και δένεις τα χαλαρά άκρα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσεις ένα πλεονέκτημα τώρα στην εργασία και για έναν στρατηγικό σχεδιασμό.

Καρκίνος
Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα λίγο αμήχανα, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου καθώς η μέρα προχωρά. Είναι μια δυνατή στιγμή για επίλυση προβλημάτων. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι σταθερή και υποστηριζόμενη και μπορείς να δεις καλά πράγματα σε απλές πράξεις. Το να νιώθεις ότι μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους, σε βοηθά να ανεβάσεις τη διάθεσή σου, ειδικά μετά από κάποια αμφιταλάντευση. Είναι επίσης μια καλή μέρα για λήψη πρακτικών αποφάσεων ειδικά σε θέματα που αφορούν στα χρήματα. Οι ωφέλιμες πληροφορίες μπορούν να έρθουν στον δρόμο σου και να συνδεθείς με τους άλλους με πρακτικούς και δημιουργικούς τρόπους.

Λέων
Ενώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα νιώθοντας λίγο περίεργα, έχεις ισχυρή ενέργεια ώστε να “ρυθμίσεις” τον εαυτό σου και να διαχειριστείς τις πρακτικές σου υποθέσεις, καθώς η μέρα προχωρά. Είναι μια καλή στιγμή για να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στη δουλειά ή σε ένα έργο. Η σταθερή προσπάθεια έρχεται πιο αβίαστα σήμερα. Πιθανότατα να απολαύσεις μια πιο σταθερή αίσθηση του σκοπού. Έχεις περισσότερες αντοχές και υπομονή από ότι συνήθως για να καταλάβεις κάτι ή να αφοσιωθείς σε μια προσπάθεια που δεν έχει άμεσες ανταμοιβές και αποτελέσματα.

Παρθένος
Θα μπορούσες να ξεκινήσεις τη μέρα νιώθοντας λίγο απογοητευμένη, αλλά είναι προσωρινό. Καθώς η μέρα προχωρά η αποφασιστικότητα και η υπομονή σου αυξάνονται. Οι επιδιώξεις σου μπορούν να ευδοκιμήσουν με μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού. Νιώθεις έτοιμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, τη φήμη και την κατάσταση γενικότερα. Μπορείς να μάθεις κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις προσπάθειες θεραπείας και αύξησης της ευεξίας.

Ζυγός
Θα μπορούσες να ξεκινήσεις τη μέρα με κάποια ερωτηματικά στο μυαλό σου, αλλά καθώς προχωρά η μέρα θεωρείς πολύ πιο φυσιολογικό να συγκεντρωθείς και να επικεντρωθείς στους προβληματισμούς σου. Το να ανοίξεις συζητήσεις με άτομα με τα οποία μοιράζεσαι τη μέρα μπορεί να είναι έντονο. Άφησε χώρο στους άλλους να είναι ο εαυτός τους χωρίς πίεση. Οι ενέργειες υποστηρίζουν την επικοινωνία.

Σκορπιός
Μετά από κάποια έλλειψη κατεύθυνσης νωρίς σήμερα, η μέρα προχωρά με πιο έντονη ενέργεια, προγραμματισμό και βηματισμό. Είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά τα θέματα συνεργασίας μπορεί να είναι σε ισχυρή, θετική εστίαση. Η μέρα ευνοεί να δείξεις φροντίδα στον εαυτός σου μέσα από πράξεις. Εκτιμάς περισσότερο τους άλλους όταν καταβάλλουν πραγματική προσπάθεια. Η σημερινή μέρα έχει τα φόντα να γίνει συναρπαστική με δημιουργική έκφραση αγάπη και αυτοπεποίθηση.

Τοξότης
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια συννεφιά ή αναποφασιστικότητα. Ωστόσο γρήγορα διαμορφώνεται και είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις και να εστιάσεις στον εαυτό σου. Το να γνωρίζεις που θα εστιάσεις την ενέργειά σου είναι πιο φυσικό. Ακολουθείς την επιθυμία της καρδιάς σου, η δέσμευση και η αφοσίωσή σου αυξάνονται και συναντάς καλές προθέσεις. Είναι μια καλή στιγμή να οργανώσεις τη ζωή σου και έχεις τα κίνητρα για να βάλεις περισσότερη τάξη στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Είμαι λογικό να επιβραδύνεις σήμερα, καθώς η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των σταθερών πόρων σου και οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν μια στρατηγική προσέγγιση. Είναι μια καλή στιγμή να δώσεις περισσότερη προσοχή στα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Έχεις μια καλύτερη αίσθηση του ποιες ιδέες έχουν αληθινές δυνατότητες και είναι εύκολο να απορροφηθείς από μια συγκεκριμένη επιδίωξη ή ένα έργο. Η συνεργασία και η επίλυση προβλημάτων έρχονται φυσικά και οι προσπάθειες συμβουλευτικής είναι ιδιαίτερα αποδοτικές.

Υδροχόος
Το πρωί μπορεί να αισθάνεσαι λίγο χαοτικά, αλλά καθώς η μέρα προχωρά έχεις εξαιρετική ενέργεια για να προσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να εστιάσεις σε αυτές. Οι θετικές επικοινωνίες μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου ή μπορεί να αισθάνεσαι καλά όταν χειρίζεσαι τις πρακτικές σου υποθέσεις. Το να φέρεις ένα σχέδιο στα μέτρα σου είναι ικανοποιητικό. Επίσης μπορεί να καταλήξεις σε ικανοποιητικά συμπεράσματα μέσα από συζητήσεις φιλοσοφικές και να ανοιχτείς στα παιχνίδια του έρωτα.

Ιχθείς
Η υπομονή φέρνει ανταμοιβές σήμερα και ενώ μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ξεφουσκωμένη ή να μην έχεις κατεύθυνση νωρίς το πρωί σήμερα , ο ρυθμός παραμένει σταθερός καθώς προχωράς. Φαίνεται να διαπρέπεις σε δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση, προσοχή στη λεπτομέρεια, προγραμματισμό και στρατηγική. Είναι φυσικό να μηδενίζεις τις πιο σχετικές, πρακτικές πληροφορίες αλλά έχεις επίσης στο μυαλό σου τη μεγαλύτερη εικόνα. Υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να απολαύσεις τον έρωτα.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη