MY KTEO

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Ερέτριας - Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι στην Ερέτρια ζήτησαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι

 

Την ώρα που στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερέτριας, η πρόεδρος της Κοινότητας Ερέτριας Κατερίνα Κυριακοπούλου εξέφραζε την αγωνία της στο Δημοτικό Συμβούλιο για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι, έξω από το Δημαρχείο Ερέτριας είχα να συγκεντρωθεί κάτοικοι και εκπρόσωποι συλλόγων για να διαμαρτυρηθούν. 

Έως και χθες πολλά ακούγονταν, μέχρι και ότι το έργο έχει απενταχθεί. Η παραφιλολογία και οι φήμες που οφείλονταν κυρίως στην ελλιπή ενημέρωση για την πορεία του έργου, αρκούσαν για να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων και να οδηγήσουν πολλούς ερετριείς να συγκεντρωθούν την ώρα της συνεδρίασης έξω από το Δημαρχείο και να δηλώσουν με τον τρόπο αυτό την αγανάκτησή τους. Και με το δίκιο τους, αφού μετά το ναυάγιο της κατασκευής ανάλογου τύπου κλειστού γυμναστηρίου στην Αμάρυνθο, ανησυχούν μήπως και αυτό της Ερέτριας έχει την ίδια τύχη.

«Είμαστε, ίσως ο μοναδικός Δήμος της Εύβοιας που δεν έχει κλειστό γυμναστήριο. Όταν όμοροι Δήμοι ανακοινώνουν την κατασκευή νέων κολυμβητηρίων, τα δικά μας παιδιά δεν έχουν έναν χώρο αξιοπρεπή να αθληθούν. Δεν ανεχόμαστε άλλες καθυστερήσεις» δήλωσε ένας εκ των συγκεντρωμένων στο eviatop. 

Η διαβεβαίωση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα ότι το έργο δεν θα χαθεί, ηρέμησε τα πνεύματα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν καθησύχασε τους συγκεντρωμένους, αφού όπως οι ίδιοι έλεγαν μεταξύ τους στα πηγαδάκια, αν δεν δουν μπουλντόζες, δεν θα το πιστέψουν.