MY KTEO

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Επίσκεψη του Θανάση Ζεμπίλη στη Σκύρο και συνάντηση με τοπικές αρχές


Την Σκύρο επισκέπτεται ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, όπου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο, τα υπηρεσιακά στελέχη και τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Λιμενικής Αρχής, την προϊσταμένη και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Π.Π.Ι. Σκύρου, καθώς και τη διοίκηση της Ναυτικής Εταιρείας Σκύρου. 

Βασικό αντικείμενο της συζήτησης με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Επιπυραγό Γεώργιο Χαρίτο ήταν η ενίσχυση της Π.Υ. και τα σχέδια αντιμετώπισης των πυρκαγιών κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Ευβοίας είχε συνάντηση με τον διοικητή Αστυνόμο ‘Α Αργύριο Γεροντίτη και στελέχη του Α.Τ. Σκύρου. Συζήτησαν θέματα σχετικά με την αστυνόμευση του νησιού και ζητήματα που αφορούν την στέγαση της υπηρεσίας. 

Έπειτα, ο Θανάσης Ζεμπίλης πραγματοποίησε συνάντηση με το λιμενάρχη Υποπλοίαρχο Ηλία Καραγιώργο, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την στελέχωση του λιμεναρχείου, τη λειτουργία των λιμενικών υποδομών και την επισκεψιμότητα του νησιού. Επίσης, ο κ. Ζεμπίλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Χρ. Ζαφειρίου και τον γεν. διευθυντή της Ναυτικής Εταιρείας Σκύρου κ. Κων. Αγγελή, με τους οποίους συζήτησε τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας. 

Ακολούθως, ο Βουλευτής Ευβοίας πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Σκύρου Νίκο Μαυρίκο, όπου και συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα του νησιού. Τέλος, ο κ. Ζεμπίλης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο κ. Μαυρίκο, επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, όπου συνομίλησε με την προϊσταμένη κα Δ. Δημητριάδη και μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Ο κ. Ζεμπίλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επαρκή στελέχωση του Π.Π.Ι. Σκύρου, καθώς και για τη δρομολόγηση του έργου της αποπεράτωσης του υπογείου του κτιρίου, Π/Υ 322.400 ευρώ.