MY KTEO

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΣΚΑΪ: Ποιες ζώνες θα αναλάβουν η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου στο κανάλι


«Κλείδωσε» η Φαίη Σκορδά για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού και η Μαρία Μπακοδήμου μετακινείται το Σαββατοκύριακο.

Η ερχόμενη σεζόν προβλέπεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον στην καθιερωμένη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών που μέχρι τώρα δεν παρουσίαζαν ιδιαίτερες αλλαγές. Η πίτα μοιράζεται πλέον διαφορετικά με τις μετακινήσεις των παρουσιαστών να δίνουν νέα πνοή στη συγκεκριμένη ζώνη.

Μάλιστα, η σκαλέτα κάποιων ψυχαγωγικών εκπομπών τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε είχε μετατραπεί σε ενημερωτική μιας και η επικαιρότητα είχε το πρώτο λόγο τη χρονιά που διανύσαμε αφήνοντας πίσω την ψυχαγωγία. Κάπου εδώ να προσθέσουμε πως είδαμε πολλά ατοπήματα γιατί οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν την επικαιρότητα και γίνονταν πολλά λάθη προκειμένου να τσιμπήσουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Ένα από τα κανάλια που την ερχόμενη σεζόν θα κάνει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και εκπομπές είναι ο ΣΚΑΪ αρχίζοντας από την ενημέρωση και καταλήγοντας στη ψυχαγωγία.

Η Φαίη Σκορδά μόλις υπέγραψε στο κανάλι
Μετά από εννιά χρόνια στη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Ant-1 ήρθε η ώρα για επαγγελματικές αλλαγές για τη Φαίη Σκορδά που τελικά υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr η παρουσιάστρια έδωσε τα χέρια με το κανάλι και από την ερχόμενη σεζόν θα αναλάβει τη ζώνη 10-12 για να παρουσιάσει μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή όπως η ίδια επιθυμεί όλα αυτά τα χρόνια που κάνει τηλεόραση.

Στη ζώνη που μέχρι τη φετινή σεζόν ήταν οι «Αταίριαστοι» τώρα γίνονται αλλαγές με το κανάλι να θέλει να επενδύσει σε μια ψυχαγωγική εκπομπή σπάζοντας τις back to back ενημερωτικές εκπομπές.

Προς το παρόν, η ομάδα της Φαίης Σκορδά δεν έχει «κλειδώσει», ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από το Γραφείο Τύπου του καναλιού.

Η Μαρία Μπακοδήμου στη ζώνη του Σαββατοκύριακου
Ετοιμάζοντας το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν το κανάλι του Φαλήρου αναζητούσε το πρόσωπο εκείνο που θα αναλάμβανε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, καθώς ήταν γνωστό, από τα μέσα της περασμένης σεζόν, πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Κρατώντας πάντα διακριτική στάση το κανάλι ποτέ δεν επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη είδηση.

Πριν λίγες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου φερόταν ως το πρόσωπο που θα αναλάμβανε τα ηνία της πρωινής καθημερινής εκπομπής, όμως η έλευση της Φαίης Σκορδά άλλαξε τον προγραμματισμό του καναλιού. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια μετακινείται το Σαββατοκύριακο αναλαμβάνοντας την μεσημεριανή εκπομπή -μια ζώνη που μέχρι τώρα δεν έχει φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι.

Σχετικά με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έχουν γίνει κάποια δοκιμαστικά σε πρόσωπα, ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει» η τελική σύνθεση της ομάδας που θα βρίσκεται δίπλα στη παρουσιάστρια.

Και για τις δύο εκπομπές αναμένουμε να δούμε την τελική σύνθεση, αν θα υπάρχουν νέα πρόσωπα ή πάλι το πάνελ θα απαρτίζεται με γνώριμα πρόσωπα από παλαιότερες εκπομπές.


iefimerida.gr