MY KTEO

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Οι άλλοι εκτιμούν το στιλ της επικοινωνίας σου ή αυτό που μοιράζεσαι σήμερα. Σκέφτεσαι και μιλάς για σχέσεις περισσότερο από το συνηθισμένο και είσαι ανοιχτή σε νέες συνδέσεις. Οι συζητήσεις είναι δημιουργικές και σε εμπνέουν να νιώσεις πιο αισιόδοξη. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματός σου και είσαι έτοιμη να κάνεις πράγματα λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα, έστω και μόνο για μια συναισθηματική ανανέωση. Είναι μια ρομαντική μέρα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και θέλεις να περάσεις καλά.

Ταύρος
Ο σημερινός παραλληλισμός Ήλιου – Αφροδίτης ενθαρρύνει μια όμορφη και ήρεμη προσέγγιση στον κόσμο σου. Ενισχύει επίσης τον μαγνητισμό σου και υπάρχει ισχυρή ενέργεια για προσωπική έλξη, εκτίμηση, ευχαρίστηση και θαλπωρή. Είναι μια τέλεια στιγμή για να διευρύνεις τη σκέψη σου σε επαγγελματικούς και οικονομικούς τομείς. Ωστόσο με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου επιθυμείς μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου και ενθαρρύνει την εστίαση στους άλλους. Είναι επίσης μια στιγμή για να κάνεις κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου, αν και υπάρχει ο πειρασμός να το παρακάνεις. Ένα μέρος σου θέλει να ευχαριστήσεις κάποιον αλλά προσπαθεί επίσης για κάποια ανεξαρτησία -κάτι που δεν είναι πολύ ξεκάθαρο. Σε προσωπικό επίπεδο σήμερα, τα πιο γοητευτικά και ελκυστικά χαρακτηριστικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο.

Καρκίνος
Οι άνθρωποι είναι περίεργοι για σένα και σε ιντριγκάρουν με τον Ήλιο στο ζώδιο σου να είναι παράλληλος με την Αφροδίτη στον ιδιωτικό σου τομέα. Εκπέμπεις μυστήριο και γίνεσαι το επίκεντρο. Η σημερινή Κυριακή είναι δυνατή για την αναζήτηση αρμονίας, τη χρήση διπλωματίας και την εξερεύνηση ειρηνικών λύσεων σε πρόσφατα προβλήματα. Υπάρχει αναγνώριση ή ανταμοιβή για πράξεις του παρελθόντος, μια ευχάριστη έκπληξη από το παρελθόν ή θετικά συναισθήματα και ευτυχία.

Λέων
Νιώθεις άνετα σε κοινωνικές καταστάσεις και είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξεις τα φτερά σου, να απλώσεις το χέρι και να έρθεις σε επαφή. Υπάρχει γενικά μια ισχυρή επιθυμία να ευχαριστήσεις σήμερα και να ευχαριστηθείς, με φίλους. Οι διελεύσεις είναι ισχυρές για την ενίσχυση και βελτίωση των σχέσεων. Με το σημερινό παράλληλο Ήλιου Αφροδίτης αναζητάς με λίγα λόγια την αρμονία.

Παρθένος
Λαμβάνεις περισσότερη προσοχή και θαυμασμό είτε σε επαγγελματικό και δημόσιο επίπεδο είτε με φίλους. Είναι υπέροχο να σε εκτιμούν για τις καλύτερες ιδιότητες, την απόδοση ή τις δεσμεύσεις σου. Αυτή είναι μια εποχή που οι προσπάθειες για ωραιοποίηση, στολισμό αποδίδουν και σε ενθαρρύνουν να δεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Ταυτόχρονα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού και είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να κατανοήσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου.

Ζυγός
Η Σελήνη μετακινείται στον ελαφρύ, επικοινωνιακό και περίεργο ηλιακό 3ο οίκο σου και καλά θα κάνεις να ακούσεις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και πιθανότητες. Καθώς ο Ήλιος και ο κυβερνητικός σου πλανήτης η Αφροδίτη σχηματίζουν μια παράλληλη όψη, η έλξη σου είναι ισχυρή και οι άνθρωποι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για σένα. Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη για ένα θέμα για το οποίο δεν αισθανόσουν σταθερή το προηγούμενο διάστημα. Η σοφία σου είναι εμφανής στους άλλους και σε θαυμάζουν.

Σκορπιός
Μυστήριο σε περιβάλλει και ο άλλοι γοητεύονται και ενδιαφέρονται ιδιαίτερα. Μπορείς να αναλύσεις ευαίσθητα ή θέματα ταμπού με ευκολία και ενώ μπορεί να απολαμβάνεις χρόνο για τον εαυτό σου μπορεί επίσης να σε καθαρίσει και να ανταμείψεις τους άλλους. Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου η επιβράδυνση ή απλώς η κίνηση με σταθερό ρυθμό είναι κατάλληλη σήμερα και αύριο.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιό σου σήμερα και τα συναισθηματικά θέλω και οι ανάγκες σου είναι στην πρώτη γραμμή και δύσκολα αγνοούνται. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν ικανοποιητικές σχέσεις ή πρόοδος με ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου. Παρόλο που δεν προσέχεις ακριβώς τις προβληματικές περιοχές, οι σημερινές ενέργειες δεν είναι βοηθητικές για ακατέργαστα συναισθήματα. Ευτυχώς οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές.

Αιγόκερος
Είναι καλή ιδέα να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς σήμερα. Είναι καιρός να εστιάσεις στο να αφήσεις πίσω σου αρνητικά στοιχεία που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο σεληνιακό μήνα. Ακόμα κι έτσι η ισχυρή ενέργεια είναι μαζί σου για ειρήνη και κοινωνικοποίηση. Μπορείς να απολαύσεις τη δουλειά, τις υπηρεσίες, την αφοσίωση και τις επιδιώξεις υγείας σου στοχεύοντας να εξασφαλίσεις την αρμονία, την ομορφιά και τη χάρη.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι εξαιρετικές για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή χόμπι ή για να ανακαλύψεις ένα νέο πάθος. Επίσης είσαι εξαιρετικά γοητευτική και οι οι γύρω σου βλέπουν πιο εύκολα τη μοναδική αξία ή τις δεξιότητές σου. Οι ενέργειες της ημέρας σε ευνοούν, αν και ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να φτάσεις σε μια απάντηση. Απόλαυσε τη μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και δίνεις περισσότερη προσοχή στους ευρύτερους στόχους, τη φήμη ή τις επιδόσεις σου. Ωστόσο είναι μια δυνητικά εξαιρετική μέρα για την προσωπική σου ζωή. Είναι επίσης μια δυνατή στιγμή για να φέρεις περισσότερη αρμονία και απόλαυση στη ζωή σου. Υπάρχει η ελπίδα μέσα σου για τις οικογενειακές υποθέσεις σου κι αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρο.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη