MY KTEO

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Με ποιο άτομο είναι πιθανότερο να σας απατήσει ο σύντροφο σας;


Σε ποια περίπτωση αυξάνονται οι πιθανότητες να σας απατήσει το έτερον σας ήμισυ.

Σήμερα οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτούν προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Η βάση σε μια σχέση, είναι η ειλικρίνεια. Τα ζευγάρια θα πρέπει καθημερινά να κουβεντιάζουν ότι τους απασχολεί και να βρίσκουν μαζί της χρυσή τομή στην σχέση.


Ποιο είναι το πιθανότερο άτομο με τον οποίο μπορεί να σας απατήσει ο συντροφός σας;

Σύμφωνα με μια έρευνα της βρετανικής εφημερίδας, «The Independent», το πιο πιθανό το «τρίτο πρόσωπο»  να είναι κάποιος γνωστός η κάποιος από το οικείο περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το (53,5%) είναι κάποιος  στενός φίλος. Ενώ η δεύτερη επιλογή φάνηκε να είναι, κάποιος γείτονας, ή παλιός γνωστός ή ακόμα και συνάδελφος με το ποσοστό να κατακτά το (29,4%).

Ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι το άτομο που θα επιφέρει το ρήγμα σε μια σχέση, είναι κατά το πλείστον κάποιο άτομο που γνωρίζουμε και οι επαφές μαζί του είναι συχνές.

Με αυτό το άτομο, είναι ευκολότερο να συνάψουμε μια σχέση εξωσυζυγική. Για το λόγο αυτό οι περισσότερες εξωσυζυγικές σχέσεις, είναι από το εργασιακό περιβάλλον.

Έρευνα σημείωσε, πως οι άνδρες έχουν περισσότερο ροπή προς την απιστία σε σύγκριση με τις γυναίκες. Ένα μικρότερο ποσοστό υπάρχει στο εξωσυζυγικό σεξ με κάποιο σχεδόν άγνωστο  πρόσωπο, μόλις το 21%.



govastileto.gr