MY KTEO

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Θαλασσινού: «Η προσπάθειά της να δείξει πως κινείται μέσα στο λαό της Εύβοιας, ακυρώνεται κάθε δευτερόλεπτο δημόσιας παρουσίας της»


Γράφει η Αλεξάνδρα Θαλασσινού*

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία άρχισε και φαίνεται πως θα ολοκληρώσει την προεκλογική της

εκστρατεία στην Εύβοια η κυρία Σοφία Νικολάου.

Η προσπάθειά της να δείξει πως κινείται μέσα στο λαό της Εύβοιας, ακυρώνεται κάθε δευτερόλεπτο δημόσιας παρουσίας της, όταν κυκλοφορεί με 6 αστυνομικούς σε προσωπικές της περιοδείες. Γιατί ο φόβος της για το πώς μπορεί να αντιδράσει στο πρόσωπό της ο πολύπαθος από την καταστροφική πολιτική του κόμματός της λαός της Εύβοιας και η μεγάλη δυσαρέσκειά του για την απόλυτα αντιδημοκρατική πολιτική της όταν ήταν Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπερτερούν της ανάγκης της να φανεί ως το «παιδί της Εύβοιας».

Όσο χρήμα και να ρίξει η κυρία Νικολάου σε φιλικά της ΜΜΕ, όσα φαιδρά και αν διαβάσουμε σε ΜΜΕ για τις υποτιθέμενες «εντολές» της κυρίας Νικολάου (με ποια θεσμική ιδιότητα αλήθεια;) για ενίσχυση του νησιού με εναέρια μέσα στην πρόσφατη πυρκαγιά στον Κρεμαστό, εμείς οι Ευβοιώτισσες και οι Ευβοιώτες δεν ξεχνάμε την εγκληματική αδιαφορία που έδειξε και δείχνει η κυβέρνηση που υπηρέτησε στη χώρα και στο νησί μας ακόμη περισσότερο.

Όσο για την Ελληνική Αστυνομία, πρέπει να καταλάβει πως υπάρχουν πραγματικές ανάγκες στο νησί. Και αν οι εκλογές, όπως λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αργήσουν, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μερικές μεταθέσεις αστυνομικών προς την Εύβοια, προκειμένου να κάνει προεκλογική δουλειά η κυρία Νικολάου και το κυριότερο να νοιώθει ασφαλής στο νησί της!

μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

efsyn.gr