MY KTEO

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Η ΟΓΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ


Στηρίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ. Συμμετέχουμε στη σύσκεψη που καλούν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 21 Ιούλη, στις 8μμ, στον οικισμό του εργοστασίου.
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, όπως κάναμε και όλο το προηγούμενο διάστημα, στον πολύμηνο αυτό μεγάλο αγώνα τους και δεν κάνουμε βήμα πίσω από το δικαίωμα των ανθρώπων αυτών στη δουλειά και στα δικαιώματα τους.

Η ΟΓΕ, συνεχίζει να στέκεται αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους, που εδώ και σχεδόν τρία χρόνια παλεύουν για να κρατήσουν τις θέσεις εργασίας τους και να διατηρήσουν ανοιχτό το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρώπη, απέναντι στο διαχρονικό έγκλημα κυβερνήσεων, Ε.Ε. και όλων αυτών που στηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των οικονομικών μεγαθήριων του κλάδου. Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων  γυναικών, των γυναικών που μάχονται δίπλα στους συντρόφους τους, στους πατεράδες και τα παιδιά τους.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 18:00 ΑΠ'ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ
Συνεχίζουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυες σε αυτό τον αγώνα και θα δώσουμε το αγωνιστικό μας παρών στη σύσκεψη που καλούν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 21.7.2022 στις 8μμ στον οικισμό του εργοστασίου. 

Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας. 

Το κάλεσμα συνυπογράφουν οι Ομάδες Χαλκίδας, Διρφύων -Μεσσαπίων, Ιστιαίας, Tανάγρας.