MY KTEO

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τουρισμός για Όλους: Η ώρα της κλήρωσης - Πού βλέπετε τα αποτελέσματα


Σήμερα μαθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», εάν έλαβαν ή όχι το voucher 150 ευρώ και 200 ευρώ για τις διακοπές τους. Η κλήρωση πραγματοποιείται και μόλις βγουν τα τελικά αποτελέσματα, η τράπεζα θα βάλει τα χρήματα εντός 2 εργάσιμων ημερών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Πού βλέπετε τα αποτελέσματα του «Τουρισμός για Όλους»
Τα αποτελέσματα θα δείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα tourism4all.gov.gr.

Πώς και πού εξαργυρώνεται το voucher 150 ευρώ
Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας, αλλά δεν ισχύει για εισιτήρια και εστίαση.

Η τράπεζα θα ενημερώσει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:
  • γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και
  • μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Αφότου εισέλθει στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα.
Εφόσον λάβετε την ενημέρωση μέσω email και SMS ότι η κάρτα σας είναι έτοιμη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπορέσετε να τη δείτε μέσα στην πλατφόρμα της Viva Wallet.

Αν δεν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:
Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Ενεργοποίησε το Τουρισμός για όλους Pass σου»
Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασης σας ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται από 5 έως 16 χαρακτήρες, να περιέχει τουλάχιστον ένα ψηφίο (1-9) και έναν ειδικό χαρακτήρα.
Καταχωρήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για επιβεβαίωση
Καταχωρήστε τον κωδικό που λάβατε μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο και επιλέξτε Επιβεβαίωση
Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet:
  • Επιλέξτε στο email που λάβατε το σύνδεσμο «Δες το Τουρισμός για όλους Pass σου»
  • Πραγματοποιήστε είσοδο με το κινητό σας τηλέφωνο και το password σας
  • Επιλέξτε την ένδειξη Tourismos For All Pass
Νέα 200.000 voucher για «Τουρισμό για Όλους»
Λίγο πριν γίνει η πρώτη κλήρωση, ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό ότι θα διπλασιαστούν τα vouchers και θα πάρουν επιταγή επιπλέον 200.000 ωφελούμενοι. Όμως, τα 200.000 νέα ψηφιακά vouchers θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.



iEidiseis.gr