MY KTEO

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Γιώργος Παπαγεωργίου - Δανάη Μιχαλάκη: Η επική αντίδρασή τους με την βροχή στην παραλία


Οι δηλώσεις της Δανάης για τον άντρα της ζωής της και το ρεπό που...χάλασε. 

Φέτος το καλοκαίρι οι χαρές για την Δανάη Μιχαλάκη και τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου είναι διπλές. Αφενός θα γιορτάσουν σε λίγες ημέρες την πρώτη επέτειο του γάμου τους, αφετέρου για πρώτη φορά θα συνεργαστούν και θα παίξουν μαζί στην παράσταση Αντιγόνη. Η μόνη τους ατυχία σε όλα αυτά τα ωραία προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια ήταν ο...καιρός.

«Είχαμε ρεπό και ήρθαμε για μπάνιο αλλά...»
Σήμερα ήταν η μόνη μέρα που είχαν ρεπό από τις εντατικές πρόβες που κάνουν και οι δύο για το θέατρο, αλλά και από τα γυρίσματα του Γιώργου για την νέα σειρά «Γλυκάνισος» η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΙ. Αλλά δυστυχώς ο καιρός στην Αττική όπως και στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ήταν βροχερός. Η απογοήτευση του Γιώργου φαίνεται από τον τόνο της φωνής του και την επική του αντίδραση, προσπαθώντας να κρατήσει το μπουφάν του πάνω από τα κεφάλια τους για να αποφύγουν όσο μπορούσαν τη βροχή.
Το χιούμορ που διακρίνει και τους δύο, είναι όμως και το βασικό συστατικό της σχέσης τους, εκτός φυσικά από τον έρωτα. Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη σήμερα στο DOT και μίλησε για τον σύζυγό της. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι, θα μας είχαν πάει στο Δαφνί. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν γελάμε. Με τον Γιώργο είμαι 100% ο εαυτός μου.Ο Γιώργος δεν έχει σχέση με τον χρόνο. Τον περιμένω πάντα. Είμαι αυστηρή μαζί του, του λέω τη γνώμη μου με αγάπη».

Στις 18 Αυγούστου η Δανάη και ο Γιώργος θα γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ενώ σε ένα πολύ μικρό διάλειμμα από τις παραστάσεις τους θα βρεθούν στην Σύρο, γενέτειρα της Δανάης, αλλά και το νησί που έκαναν την τελετή και το μεγάλο beach party με τους φίλους τους.



queen.gr