Evia Top: Η συνταγή της ημέρας: Πένες με προσούτο

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Η συνταγή της ημέρας: Πένες με προσούτο


Υλικά συνταγής:
500 γρ. πένες
Προσούτο, 5 φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 κεφαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση:
Βράστε τις πένες και στραγγίξτε τις. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το λάδι με το βαλσάμικο.

Πλύνετε τη ρόκα και στραγγίξτε τη. Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ τις πένες, τη ρόκα, το προσούτο, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι.

Τέλος, ρίξτε τη σάλτσα της σαλάτας με το λάδι και το βαλσάμικο.



govastileto.gr