MY KTEO

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Σασμός επόμενα επεισόδια: Το τραγικό τέλος του Σταύρου έρχεται!


Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς Σασμός στον ALPHA επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές. Ανάμεσα σε άλλα θα δούμε τον γάμο του Σταύρου και της Αργυρώς να περνάει κρίση μιας και η αγάπη που νιώθει για τον Αστέρη θα μπει ανάμεσά τους προκαλώντας την έκρηξη του Σταύρου.

Η Αργυρώ, μετά τον θάνατο του Πετρή, είδε τη ζωή της να αλλάζει και η απόφασή της να μετακομίσει στα Γιάννενα την έφερε αντιμέτωπη με μία σειρά μαντικών αποφάσεων. Ο γάμος της με τον Σταύρο και η θέληση εκείνου να την προστατεύσει και να αναγνωρίσει το παιδί της σαν δικό του της έδωσε την ελπίδα πως Θα καταφέρει να διαγράψει το παρελθόν της. Ωστόσο, στα νέα επεισόδια της σειράς, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όλα Θα αλλάξουν και πάλι και η ζωή της Αργυρώς θα ανατραπεί. Όσο και αν παλεύει να βγάλει από τη ζωή και το μυαλό της τον Αστέρη, δεν τα καταφέρνει. Παρά τον Θυμό που νιώθει τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένειά του, τα αισθήματα αγάπης που εξακολουθεί να τρέφει ξεπερνούν κάθε φραγμό που προσπαθεί να βάλει απέναντί του. Μετά τον Θάνατο του Άγγελου, η Αργυρώ χάνει και πάλι τις ισορροπίες και ο Σταύρος προσπαθεί να τη στηρίξει.

Σασμός: Σε τραγική κατάσταση ο Σταύρος
Ωστόσο, τα μηνύματα που της στέλνει ο Αστέρης γρήγορα αλλά και οι τυχαίες συναντήσεις τους την κάνουν να καταλάβει πως η καρδιά της πάντα θα ανήκει σε εκείνον και λυγίζει. Όσο και να προσπαθεί να διατηρήσει τον γάμο της με τον Σταύρο, δεν τα Καταφέρνει. Εκείνος Θα αρχίσει να διαπιστώνει πως η Αργυρώ απομακρύνεται από κοντά του. Και ξέρει καλά πως ο λόγος είναι ο Αστέρης και πάντα η σκιά του θα βρίσκεται ανάμεσά τους. Μπορεί εκείνη να προσπαθεί να πείσει την οικογένειά της πως τον μισεί για τον πόνο που τους προκάλεσε, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Σταύρος αντιλαμβάνεται πως δεν θα νιώσει ποτέ για εκείνον όπως ένιωσε για τον Αστέρη, ο οποίος είναι και πατέρας του Πετρή, και όσο και να προσπαθεί δεν θα την κάνει ποτέ να δοθεί ολοκληρωτικά σε εκείνον και τη σχέση τους.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, μπορεί ο Σταύρος όλο αυτό το διάστημα να προσπαθούσε να σταθεί στο πλευρό της, όμως δεν Θα αντέξει πια τη συμπεριφορά της. Τα σύννεφα στον γάμο τους δεν Θα αργήσουν να εμφανιστούν και ο Σταύρος δεν είναι διατεθειμένος να έρχεται πάντα δεύτερος στη ζωή της. Από την άλλη, νιώθει οργή και για τον Αστέρη, ο οποίος κατάφερε με ψεύτικο όνομα να τον κοροϊδέψει προκειμένου να μαθαίνει νέα για την Αργυρώ. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν ξανά σε έντονη αντιπαράθεση. Και όσο ο καιρός θα κυλάει, τόσο ο γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου θα περνάει κρίση και τίποτα πια δεν θα θυμίζει τις ευτυχισμένες στιγμές που ζούσαν μακριά απ’ όλους στα Γιάννενα.


mediatime.gr