MY KTEO

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Οι ευθύνες μπορεί να γίνονται λίγο πιο επιβαρυντικές από ότι συνήθως το πρώτο μισό της ημέρας. Οι άνθρωποι παίρνουν τα πράγματα πιο προσωπικά και εσύ έχεις την τάση να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται ωστόσο και η προσοχή σου δεν αποσπάται και τόσο από συναισθηματικές ανησυχίες. Η κατάρτιση νέων τεχνικών ή η χρήση διαφορετικών και εμπνευσμένων μεθόδων για να προσεγγίσεις την οικογενειακή ζωή, τα χρήματα ή τις τακτικές ρουτίνας σου μπορεί να είναι επιτυχημένη, ακόμη και διασκεδαστική.

Ταύρος
Ίσως χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες σήμερα ή να συγκεντρωθείς στην επίτευξη των στόχων σου. Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι τεταμένες ή κρίσιμες κατά καιρούς. Στην ιδανική περίπτωση οι μικρές αποθαρρύνσεις οδηγούν τώρα σε σημαντικές βελτιώσεις και τροποποιήσεις που σε βοηθούν πολύ. Μείνε θετική και ευέλικτη για καλύτερα αποτελέσματα. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με τον Ήλιο στον τομέα των επικοινωνιών σου και απολαμβάνεις μερικές εμπνευσμένες ιδέες και μια αίσθηση προόδου.

Δίδυμοι
Με τα χρήματα ή με τις δουλειές μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα σήμερα ή κάποιες ανησυχίες. Ίσως είναι καλύτερο να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις ως ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα σχέδιά σου. Η επανεκτίμηση ενός θέματος μπροστά σε μια πραγματικότητα που αποκαλύπτεται μπορεί να είναι απαραίτητη, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε ανάπτυξη, καθώς είναι τελικά καλύτερο να γνωρίζεις που βρίσκεσαι. Μια σημαντική αποκάλυψη σε εμπνέει.

Καρκίνος
Η ενασχόληση με τους άλλους που δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους μπορεί να είναι στο επίκεντρο και μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Η τάση είναι να είσαι λίγο επικριτική ή αρνητική, ίσως οι άλλοι να αντιλαμβάνονται τα αθώα σχόλια ως τέτοια. Το να εστιάζεις στα μειονεκτήματα μιας κατάστασης μπορεί να είναι χρήσιμο τώρα και ακόμα καλύτερα αν δώσεις την απαραίτητη σημασία στις θετικές πλευρές. Με τον Ήλιο να διασχίζει το ζώδιό σου γίνεσαι η πρωταγωνίστρια του έρωτα.

Λέων
Μπορεί να γίνει ένας μικρός έλεγχος πραγματικότητας σήμερα που θα σε κάνει να κάνεις λίγο πίσω, αλλά οι αλλαγές που κάνεις τώρα θα αποδειχθούν πολύτιμες αργότερα. Μπορεί να έχεις κάποιες αναστολές ή μια απροθυμία απέναντι στους ανθρώπους γύρω σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή ωστόσο για να παρατηρήσεις και να χειριστείς λεπτομέρειες. Αισθάνεσαι θετική και αισιόδοξη σε θέματα που αφορούν στον έρωτα καθώς νιώθεις ότι διατηρείς τον έλεγχο.

Παρθένος
Έχεις μια ιδιαίτερη ανάγκη να συμμετάσχεις, να συνεισφέρεις και να αισθάνεσαι συνδεδεμένη αυτές τις μέρες. Είσαι επίσης πιο ευαίσθητη στην κριτική των άλλων. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε μεγαλύτερη επαφή με τις μοναδικές σου ιδιότητες και τα ταλέντα σου και είναι πιο εύκολο να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου. Μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού ξεσηκώνει τον εσωτερικό σου εφευρέτη. Σε ελκύουν ιδιαίτερα μοναδικές, διαφορετικές ή ασυνήθιστες δραστηριότητες, ιδέες και πρόσωπα.

Ζυγός
Δεν είναι η καλύτερη μέρα για ευαίσθητα θέματα, καθώς είναι δύσκολο να δεις την πρόθεση πίσω από τις λέξεις και υπάρχει μια τάση να βλέπεις τα μειονεκτήματα περισσότερο από τα πλεονεκτήματα μιας κατάστασης. Αυτό που λες έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο και μπορεί να προκαλέσει μια κριτική. Θα μπορούσε να αισθάνεσαι τόσο βαλτωμένη με θέματα ρουτίνας και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά τα ταλέντα σου. Μια αρμονική όψη Ήλιου – Ουρανού μπορεί να δείξει τον δρόμο προς τα κανάλια έκφρασης.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι κοινωνικά άβολη σε σημεία, κυρίως με επίκεντρο τις επικοινωνίες. Ωστόσο οι απογοητεύσεις μπορούν να οδηγήσουν σε μια αίσθηση απελευθέρωσης και θεραπείας. Επιδίωξε να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια τώρα καθώς οι ανταμοιβές δεν είναι άμεσες αλλά μπορεί να είναι τεράστιες αργότερα. Εν τω μεταξύ μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις καθώς οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι τώρα. Αργότερα σήμερα οι λύσεις είναι έξυπνες με τον Ήλιο και τον Ουρανό να οδεύουν προς μια αρμονία.

Τοξότης
Μπορεί να είσαι λίγο ευσυγκίνητη το πρώτο μισό της ημέρας. Τα άτομα που διαφωνούν μαζί σου ή δεν συμμερίζονται τις αξίες σου μπορεί να σε ενοχλήσουν. Εστίασε την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα, τα οποία τείνουν να είναι πιο αξιόπιστα από τα κοινωνικά -τουλάχιστον μόνο προς το παρόν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά θέματα ή σε κάποιες στενές σχέσεις.

Αιγόκερος
Υπάρχει η τάση να εστιάζεις στα ελαττώματα το πρώτο μισό της ημέρας και οι άνθρωποι να είναι πιο επικριτικοί ή να έχουν αρνητικές προσδοκίες. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη εστίαση σε μια στενή σχέση ή σε αυτό που έχει να πει ένας σύντροφος, αλλά ίσως περισσότερο από ό,τι είναι υγιές σήμερα. Οι εναλλακτικές λύσεις μπορεί να σε κρατήσουν σε αδράνεια, κάτι που τελικά θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους σκοπούς σου αργότερα.

Υδροχόος
Μικρά ελαττώματα μπορεί να προκύψουν σήμερα ή είναι πιο αισθητά και ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο πριν προχωρήσεις. Προσπάθησε να επιλέξεις τις λέξεις σου πιο προσεκτικά. Μπορεί να έχεις έντονα την ανάγκη να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τις υποθέσεις σου. Από τη θετική πλευρά των πραγμάτων οι αναθεωρήσεις που γίνονται τώρα μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Καθώς η μέρα προχωρά οι βελτιώσεις στις ρουτίνες, την υγεία και την τάξη στη ζωή σου μπορεί να εμφανιστούν έντονα.

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας δεν είναι ιδανικό για να παρουσιάσεις μια σημαντική ιδέα ή να κερδίσεις την υποστήριξη των άλλων. Να είσαι λίγο πιο προσεκτική στο πως εκφράζεσαι καθώς είναι πιθανές οι παρεξηγήσεις. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για να λάβεις τα σχόλια που αναζητάς. Βλέπεις πιο εύκολα τα ελαττώματα στα σχέδια και τις σχέσεις σου αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό. Το να αποστασιοποιηθείς λίγο από μια κατάσταση σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις προοπτική.




tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη