MY KTEO

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Άγγελος Μπράτης: Αυτός είναι ο σύντροφός του – Για πρώτη φορά μαζί μπροστά στην κάμερα


Ο Άγγελος Μπράτης κάνει την πρώτη κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό του, μπροστά στην κάμερα!

Ο πετυχημένος σχεδιαστής ταξίδεψε στο Ιόνιο για τα γυρίσματα του Life is a Beach. Ανάμεσα στην παρέα βρέθηκε και ο Σαράντος Γεωργίου, σύντροφος του Άγγελου Μπράτη.

Δες παρακάτω σχετικές φωτογραφίες:



LIFE IS A BEACH MISSION IONIO

Όσα θα δούμε το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 13: 40 στο Star

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Γιώργος Λέντζας, Παύλος Χάππιλος, Άγγελος Μπράτης, Βασιλική Ρούσου, Αντώνης Τσαπατάκης, λένε δυνατό «ναι» στην πρόσκληση του Χάρη Κιαγιαδάκη και το Life is a beach Mission Ionio γίνεται πραγματικότητα.

Ο Χάρης Κιαγιαδάκης ξεκινά για ένα ταξίδι ενός μήνα με φίλους, όπου η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, η μαγεία της περιπλάνησης και η έκπληξη του απρόοπτου δημιουργούν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία, όπως τη ζει αληθινά μια παρέα, με πάθος και ζεστασιά!

Ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές και απρόσμενα πάρτι!


Φωτογραφίες: Instagram – Life Is A Beach TV



tlife.gr