MY KTEO

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του


Με ένα μαχαίρι τραυμάτισε μέχρι θανάτου την γυναίκα του ένας 60χρονος άνδρας στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου. Οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας σοκάρουν.

Το έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος γιος τους που δεν ήταν παρών την ώρα του εγκλήματος, τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας «ο πατέρας μου σκότωσε τη μάνα μου».

Στο σημείο της δολοφονίας έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν την άτυχη 56χρονη πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 60χρονος παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας την πράξη του ενώ υπέδειξε το σημείο που είχε αφήσει το φονικό μαχαίρι. Κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προχώρησε σε εξερεύνηση του χώρου, ενώ στο σπίτι σπεύδει και ιατροδικαστής για να πραγματοποιήσει αυτοψία.

Από την πρώτη μακροσκοπική εικόνα των αρχών, φαίνεται ότι ο 60χρονος κατάφερε χτυπήματα με το μαχαίρι στο λαιμό της άτυχης γυναίκας. Την προανάκριση για το αιματηρό συμβάν έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, που αναζητά τα αίτια της δολοφονίας



iEidiseis.gr του  Γιώργου Πρωτοψάλτη