MY KTEO

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το love story τους, η φημολογούμενη εγκυμοσύνη και το unfollow!


Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι δύο νέα, όμορφα και ταλαντούχα παιδιά. Η μεν influencer από τη Θεσσαλονίκη και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» και ο δε μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν δυνατά, ταξίδεψαν σε διάφορα μέρη, βίωσαν δύσκολες στιγμές τις οποίες και αντιμετώπισαν έχοντας ο ένας τον άλλο, όμως εδώ και λίγες ημέρες οι φήμες ότι η σχέση τους περνάει σοβαρή κρίση, με πολλούς να κάνουν λόγο μέχρι και για χωρισμό, όλο και φουντώνουν. Λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει το unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλο ενώ την ίδια ώρα δημοσιεύματα θέλουν την Ιωάννα Τούνη να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουλίου, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από το Instagram, βλέποντας την είδηση για τον φημολογούμενο χωρισμό της, να αναπαράγεται παντού.

«Σχετικά με άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω… για πάντα. Θα σας πω ότι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Από την άλλη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για το unfollow στο Ιnstagram, καθώς ούτε και για το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη.

Πάμε να πάρουμε τη σχέση αυτή από την αρχή...

Πώς γνωρίστηκαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; 
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε λίγο με social media. Η διεκδίκηση έγινε μέσω social. Απαντούσα, δεν απαντούσα..», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ιωάννα Τούνη.

«Το έπαιζε αδιάφορη. Είχαμε την κοινή μας φίλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη γενικότερα. Είχαμε μιλήσει λίγο, οπότε υπήρχε ένα πάτημα. Γενικά είχε ένα υφάκι», δήλωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τον χειμώνα η Ιωάννα Τούνη είχε βρεθεί καλεσμένη στην «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν πίστευε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα ήταν ο ιδανικός. Φοβόταν, όπως είπε, ότι θα είχε μόνο... το περιτύλιγμα.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο, αλλά στόκο. Το αντίθετο, δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, πανέξυπνος. Έψαχνα για καιρό ένα κουσούρι στον Δημήτρη, αλλά δεν έβρισκα», είπε.

Η σχέση τους μετράει ένα χρόνο όταν για πρώτη φορά τους είδαμε μαζί στη Νάξο και συγκεκριμένα να χαλαρώνουν παρέα σε παραλία του νησιού. Η Ιωάννα είχε τότε χωρίσει με τον Γιάννη Σιδεράκη.

Η Ιωάννα Τούνη είχε βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου και δήλωνε πολλές φορές ότι ο Δημήτρης την στηρίζει έμπρακτα και πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να την κάνει να νιώθει καλύτερα.

Η απώλεια της μητέρας της Ιωάννας Τούνη
Η Ιωάννα πέρασε δύσκολα τις ημέρες του Πάσχα καθώς λίγες μέρες πριν είχε φύγει από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έλειψε στιγμή από κοντά της, κάτι που το γνωστοποίησε και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, μιας και εκείνος έπρεπε να λείψει από την εκπομπή, για να στηρίξει την σύντροφό του.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Απριλίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα story με την αγαπημένη του και εκεί παρατηρήσαμε μια πολύ γλυκιά λεπτομέρεια. Ο ίδιος έχει κάνει στο χέρι του ένα τατουάζ με το αρχικό της γράμμα.

Επέτειος στη Σαντορίνη
Στα τέλη Μαΐου, ο Δημήτρης και η Ιωάννα ταξίδεψαν στην Σαντορίνη προκειμένου να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Οι χωριστές διακοπές
Ωστόσο στις αρχές του καλοκαιριού το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει χωριστές διακοπές, αφού η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στη Μύκονο με τις φίλες της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισε να κάνει κάμπινγκ με τους φίλους του σε μυστικό προορισμό.

Τότε ήταν που ξέσπασαν και οι πρώτες φήμες περί χωρισμού.

«Είμαστε μαζί κανονικά. Απλά πήγαμε διαφορετικές διακοπές. Η Ιωάννα πήγε στη Μύκονο και εμένα μου αρέσει το κάμπινγκ. Μπορούμε ένα Σαββατοκύριακο να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό», είχε απαντήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Και η Ιωάννα Τούνη είχε δώσει τη δική της απάντηση μέσω Ιnstagram.

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ο χρόνος είναι εκείνος που θα δείξει την πορεία του ζευγαριού...


govastileto.gr   Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια