MY KTEO

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Θανάσης Τάρτης: Power Pass Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να εξαπατά τον ελληνικό λαό


Απίστευτη κοροϊδία για άλλη μια φορά. Οργή προκαλούν στους πολίτες τα εκκαθαριστικά που εστάλησαν για τα χρήματα του Power Pass.Νομίζει ότι θα συνεχίσει να εξαπατά τον ελληνικό λαό για πάντα ο πρωθυπουργός με τα ψίχουλα που μοιράζει για ακόμα μία φορά ,<<παγώνοντας>> τους δικαιούχους που είδαν το περιβόητο <<επίδομα των 600€>> μετά τις εξωφρενικές αυξήσεις στο ρεύμα, να αποδεικνύεται μέγα προεκλογικό φιάσκο. Εντύπωση που είχαν δημιουργήσει εντέχνως κυβερνητικά στελέχη μαζί με τα οικονομικά επιτελεία.

Δεν αξίζει στον κόσμο κ. Μητσοτάκη, η μία κοροϊδία μετά την άλλη από την κυβέρνηση σας, σερβιρισμένες με βαρύγδουπους τίτλους προεκλογικής ακρισίας, δήθεν για την στήριξη της κοινωνίας.

Θα μου πείτε ότι θυμόσοφος λαός λέει <<ότι παίρνεις καλό είναι>> αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση με τα ποσά που επιστράφησαν, ο Έλληνας πολίτης πήρε μια απάτη και κοροϊδία. Βέβαια σε αντιστάθμισμα όλων αυτών κ. Πρωθυπουργέ είναι και το άλλο ρητό <<Ό,τι δίνεις παίρνεις>>!

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παραμένουν και αισθάνονται εξοργισμένοι με τις δηλώσεις σας κ. Μητσοτάκη και νιώθουν ότι τους προσβάλλεται την κοινή λογική. Άλλωστε, από τα 4,2 εκατ. νοικοκυριά, 1,7 εκατ. νοικοκυριά δεν πήραν ούτε ευρώ .Και υπόλοιποι πήραν ψυχούλα. Για να αντιληφθεί κανείς κάποιος το μέγεθος της απάτης, μεσοσταθμικά η ενίσχυση είναι μόλις 18 € το μήνα!

Αξίζει να σημειωθεί, η πλειοψηφία των πολιτών που βιώνει για ακόμα μία φορά την εξαπάτηση του Μαξίμου, έχει λάβει μέχρι 40 € για το περιβόητο και πολλά υποσχόμενο επίδομα, με αποτέλεσμα η αδικία αυτή να γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση. Κύριοι της κυβέρνησης τελείωσαν τα πολιτικά παιχνίδια ! Μην ελπίζετε ότι στο μυαλό των πολιτών θα μείνει η αρχική εξαγγελία και όχι η τελική πράξη.

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι σίγουροι πως έχουν απέναντι τους έναν λαό άφρονα. Έναν λαό με μνήμη χρυσόψαρου. Όμως ο λαός δεν ξεχνά…την πολιτική αλαζονεία που έχει διαλύσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό μέσω της Δ.Ε.Η. και των έμμεσων φόρων, τα καύσιμα και στα βασικά είδη διατροφής, οι πολίτες τα πλήρωσαν  ακριβά και συνεχίζουν να τα πληρώνουν σε φτώχεια.

Σας επισημαίνω, ότι η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων έχει κατά νου κύριε Μητσοτάκη το λαϊκό τραγούδι-που και εσείς ενθυμείστε<<μας υποχρεώσες, αλλά δεν μας είπες τελικά πόσο μας χρέωσες>>, όταν μιλάτε για αποκατάσταση της αδικίας.

Αυτή την ώρα χρειάζονται πολιτικές αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, θα είναι πολιτικές αποφάσεις συγκρουσιακές, προς όφελος της κοινωνίας σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

Η ΝΔ έχει όμως ως στόχο δυστυχώς, την εξυπηρέτηση ολιγαρχικών οικονομικών  συμφερόντων, γι’αυτο είναι αναγκαία η αλλαγή κυβέρνησης. Εντωμεταξύ δεν έχει σταματήσει το πάρτυ της αισχροκέρδειας, και η κυβέρνηση εξακολουθεί να βάζει πλάτες στο καρτέλ στην αγορά ενέργεια…

Ο τόπος χρειάζεται εδώ και τώρα πολιτική αλλαγή και ελπίδα, και δεν είναι αδίκως αγανακτισμένοι οι πολίτες. Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να εκφράσει την μεγάλη πλειονότητα των πολιτών που είναι απογοητευμένοι και να αποτελέσει ξανά το πολιτικό του σπίτι, με την σοσιαλδημοκρατική πρόταση να οδηγήσει τη χώρα σε ένα καλύτερο μέλλον.