MY KTEO

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Σασμός spoiler: Αγνώριστη η Βασιλική στο νέο κύκλο - Η σκληρή μάχη και η σχέση με τον Μαθιό


Με συνταρακτικές εξελίξεις θα αρχίσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς τον ερχόμενο Σεπτέμβρη!

Το φινάλε έφερε δάκρυα και έναν φόνο που έφερε και πάλι δυστυχία στη ζωή της Βασιλικής. Πριν το ζευγάρι προλάβει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου ο Φραγκιαδάκης συνέλαβε το Μαθιό ως ύποπτο για τη δολοφονία του Άγγελου καθώς στο ιατρείο βρέθηκαν τα κλειδιά της οικογένειας Σταματάκη.

Κατά την έναρξη του δεύτερου κύκλου θα δούμε τον μεγάλο αγώνα της Βασιλικής! Θα σταθεί στο πλευρό του Μαθιού ή θα τον εγκαταλείψει;

Τα spoilers τη θέλουν να δίνει μεγάλη μάχη ώστε να αποδείξει την αθωότητα του Μαθιού καθώς επίσης ίδια στάση θα κρατήσει και ο Νικηφόρος αλλά και ο Αστέρης αφού κανείς δεν πιστεύει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Άγγελο!

Θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Βασιλικής, θα είναι αγνώριστη καθώς θα δούμε το πιο δυναμικό και μάχιμο καθώς θέλει πάση θυσία να ελευθερώσει τον αγαπημένο της από τη φυλακή.

Στο φινάλε

Ένας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει το χωριό… Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει, και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του. Ο Μανόλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, που αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, για να πάρει εκδίκηση.

Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός και η σύλληψη του βασικού υπόπτου, θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές όλων…



gossip-tv.gr